Saturday, May 23, 2009

keje keje keje lalala~

waduuuhh waduhhh nikmat sungguh sihh beradaa di rumahh.. rumah itu syurga kuu ^^ tapi gambar kat sebelah ni bukan laa rumah ku ;P hik hik minggu lepas aku busy banget bekerja... tesis memang xsentuh laa waa cakap.. menulis tesis memerlukan mood ya kawan2 sekalian, hehe, pastu blog pun x update2 ;p bisnes Rose Closet pun kesian kat rossa yang macam kene uruskan sorang2 last2~ ampun buk rossa~ ;p


dalam minggu lepas jugaklaaa, aku banyak x balik umah... 3 malam kot aku x balik umah... buat keje.. programming.. keje .. programming.. minggu lepas jugaklaaa minggu aku cepat sedih.. banyak keje pun aku nanges, ezan tepon cakap cik ketua cari aku pun aku nanges.. kuku x tepon 1 malam pun aku nanges, muahahahaha hormon hormon~~ ;p salahkan hormon ;p

mak tertekan uoolss~~~ (tetibe terikut blog akak ni, sume lisa nye pasal haha kan aku dah sangkut ngan blog meriah itu hehe)

eh xde laa tertekan, tensi manja2 jek ;p 5 minit nye tensi jee, skang dah ok dah ;P

tapi keje2 banyak pun, geli hati gak tengok gelagat dak2 opis aku hew hew hew, mereka pun banyak keje gak... kesian mereka~~

merempit ke buat keje tu? ;P

salwe pulakk~~


hehe sian si XX ni jadik 'mangsa' linda ;p
ala2 artis J di mahkamah baru lepas kene cerai gitu ;P


jommm kite makan aiskem dulu :D
(klik untuk besarkan)


kitorang selalu beli jambu pakcu hehe, kalau x kat tepi trefik lot 10 tu, kitorang beli kat uniten, kalau x kat uniten, kat upm hehe.. makcik tu tahap cakap "lepas ni dah boleh tutup kedai"... banyakk okaaayy kitorang beliii, campur ngan pesanan budak2 opis lagi ;P
ups, aku memang bukan seorang penangkap gambar yg baik.. kalau x separuh badan salwa yang hilang, mustii......


kepala luqman yang hilang ;P
time ni mak kucing (ezzan) tengah bagi TOMOK yg di jumpai tepi butik makan (x pasal2 kucing ni dapat nama tomok, mak kucing laa yang bg nama ni)... cian die lapaarr~~


muke x berapa wangi tengah stay up

lepas tuuuuu... setelah 2 hari x balik, sampai2 je rumah, ma hidangkan aku jus mangga yang baru lepas di blend, arghhh sangattt kenikmatan, yummmmyyyyy~~~~~~~

:]"""""""

uh last but not least.. makasih yuyu, kasi aku award hehe
okieee, mud nak buat tesis datang ni, sekian terima kasehh

tataaaaa (^^.)/

14 comments:

mun-e said...

hai c hidung jambu air :p

(tetiba tingat kesah ini nampak jambu tu :p)

dd dudu said...

{mun-e}
siapa jambu air? siapa siapa? (pandang kiri pandang kanan) ;p

Ezzan Yusop said...

bahahahhaha :))

kelakar deh entry ni. dd nak buat entry sedih ke entry lawak ni? hikhik...
gambar akim pakai helmet buat programming sungguh menggelikn perut...gmbar XX pakai tudung pun, goling goling i gelak noks....


ps : nama kucing tu TOMOK. dd ni, lupa sudah...

pestisid said...

hikhik tetibe meriahuoll masuk dlm entry ko. suke suke suke blog die.

dudu, ko jgn sedih2. sy pun sedih2 gak arini edy takde mase utk sy wuwuwu.

[z@ck] said...

klakar la mamat topi kledar tu..
kim slm kt dia..
hehehe

dd dudu said...

{Ezzan Yusop}
ayakkk!!! lupe nak mention name kucing tu tomok huk huk ampun kan saya mak kucing..

tp xpe, dd dah betolkann dahh name die hehe, g cek balik entry ni ;p

hihi jum gelak guling2 kat akim yg pakai helmet tu ngan si XX itewww ;p

terhibur mak noks~~ iewww

{pestisid}
hehehe minggu lepas jek emo terlebey sedikit... hormon hormon~ ;P ni kat umah ni, okay suda hehehe.. uh yeke, erm edy tgh chaiyuk2 cover balik semua data yang hilang tu kot huk huk

xpe2 jom kite bace blog akak meriahuoll, baru td gelak bace cite die pasal kesah kawan anak buah die nak pakcik pondan 1, hik hik cam beli kat mydin jek ;p

{zack}
okeyyy, nanti saya akan sampaikan salam pada beliau hahahahah

Rose Closet....Heavenly Fashion said...

dudu, klaka la gamba helmet tu, haha, alaaa, xpe, skang ni kan aku xbz sangat, taim aku bz ko lak yg wat keje, ngeh ngeh;p -ros

dd dudu said...

{Rose Closet}
yekeee rossa, makasih makasih, peluk siket peluk siket ;P hehehe

pestisid said...

uhuk die busy ngan projek tender2 die. ahhh mak terabai noks.

takpelah dh kawin nanti mak gari die dalam bilik auu.

xara said...

ala.. bakpe hitamkan tang muka tu? bole tengok kot2 ada misai berkeliaran ke..heheh

amendela korang ni. hihi

dd dudu said...

{pestisid}
garii, jangan x gari ;P auww heheheh

{xara}
kak suri, hehe mukenye terpakse di hitamkan atas sebab keselamatan ;p kang ramai lak kang yg berminat ngn awek cun tu hahaha

hihi ;P

ReD said...

mst la amik aiskrim PALING MAHAL... bkn slalu dd blnje...hehe
g pun... tu kire harga bundle la...skali harung utk gnti 5 bulan yg lepas...wahahahaha

dd dudu said...

{Red}
hehe yolahhhh ;p

xkesah pownnn^^v

Ezzan Yusop said...

already missing that 2 person...aishhh

(lagu background - duhai hati dari ina naim yang seriously xtau camne lagu dia tapi still nak guna tajuk lagu dia...bahaha)