Saturday, May 2, 2009

tomok dan zed zaidi

kontroversi tak tajuk aku kat atas ni? ha ha ha

dulu kann aku x minat tomok tauu.. bak kate
kak diella, kalau dulu mase die menyanyi alahai meleleh2 macam nak mintak pelempang jek ;p err tapi mase kat mrsm kuantan dulu kan, zaman pakai walkman xde banyak kaset, ade gak laa aku pinjam kaset budak compound sebelah, ade kaset new boyz gak hahaha ade gak laaa aku terlayan satu lagu tu tajuk Hiasan di laman rindu, wakakaka rase nak lempang laju2 jek muke sendiri sebab teringat layan lagu sengau tu dulu;p jiwangg ooh aku, heheh tapi pedulik ar~ bes pe lagu tu~ layan satu lagu tu, x semestinyaa minat orangnye takk ;p

tapi pernah tengok rancangan tv cerita ape ntah yang tunjuk tomok ni ramai sangat peminat, mase tu die duduk umah flat, berguni2 surat dak pompuan kasi kat die si tomok ni hehe, aku lak haram x minat die pun ;p

tapiiiiii selepasssss tengok persembahan oiam die nyanyi lagu beyonce, aku terus cam huwaaaakkk :0 lepas tu lagu MUH yang kerja lalala~ tu pun waaahh bes giler die nyanyi :0 lepas tu setiap minggu die nyanyi, die berjaya bukakkan mata akuu

tomokkk! anda membuat keputusan yang tepat sebab masuk OIAM, kalau tak, orang2 (termasuk saya) xtau pun kamu ada bakat terpendam kof kof kof

n malam ni, final, (kalau ikutkan season2 lepas nye oiam aku x ikut sangat), tp malam ni aku jadiii semangat gilerrrrr, siap main2 msj ngan lina dan ros(lina mms aku tunjuk dia dan ros siap memakai baju kuning =P), dan juga muni, hasni, umu tu hahahahahaha..

suke suke tomok menang, die dah buat 1 malaysia membuka mata dan kagum dengan bakat tersembunyi die hohoho, lagu die pun bes laaaa, nak donlod nanti..

saya bangga dengan tomok (' '.)/ rase macam bertahun2 die berusaha untuk puaskan hati semua orang, dan akhirnyaa dia berjaya buka mata semua orang, u go tomok (' '.)/

ok abes kesah reborn tomok hehehehehhe

ni nak cite pasal zed zaidi plak ni

sebelum ni kan aku haraaam x minat pun kat die ni, hehe xpernah terpike nak minat, ala2 macam 'iewwww' laaa kalau minat zed zaidi hehe ;p teruk x aku? teruk x ;p

tetapi..

aku terjumpe link blog die, klik sini

n giler aku ketawe berdekah2 bace blog die ni hahaahahahah

lawak jugak mamat ni eh.. kite nampak die cam artis laa kan, tp dari penceritaan die ni, dah jadik cam orang biasa laak kui kui

siap selamba kooo kutuk kutuk mawi dengan samsul anak yusop selam

"aku sebenarnya memang tak berkenan dengan si MAWI ni sebab dulu dia ada KES dengan aku salam cam real real je berlagak..masa MAJLIS RAFFELISIA kat CARCOSA NEGARA 2 tahun lepas sampai aku menyampah gila la nak tengok muka dia, TAPI..."

"pastu aku berjalan lagi... jumpa plak.. si SYAMSUL YUSOF HASLAM.. ni sorang lagi mamat yang aku tak berkenan dengan perangai yang PRA-TAK-MATANG ni.. buat orang kalau tengok muka dia memang muka nak MINTAK PENUMBUK!!."

lepas tu siap mengutuk diri sendiri pun ade gak :'D

"yang aku jadi LENGUH... PENAT... LETIH.. disebabkan model yang berlakon sekali dengan aku dalam video klip ni, sebab diorang berlakon macam aku dalam SEMBILU kat RTM dulu dulu.. cam TIANG LETRIK, cam KAYU BALAK, KAYU API pun ada. :P"

wakakakaakka

lepas tu banyak laa lagi kaann, kesah die dengan guard laaaa, ade PC ngan bapak dafi la.. haha die sebut bapak dafi jek, kuikui lucu ar

adeh adeh terhibur aku bace blog mamat ni, hahahaha

haaa kann xpasal2 aku dah tercerita pasal 2 mamat yang aku xpernah berkenan sebelum ni =P

p/s ---> aku check kat nuffnang ku, keywords orang jumpe blog aku adalah "tomok".. waah selepas menang oiam, ramai orang gugel pasal tomok arr ;n hik hik

7 comments:

surney hasniey said...

yeaayyy...seb baik tomok menang...sgt2 sukaaaa...seb baik org vote dia masuk balik...aku pun nak wat entry pasal tomok...tapi ko dah buat dulu...puk puk ;p~~

dd dudu said...

{surney hasniey}
puk puk, buat jek arrrr hahahahhaha

aku tulis cket jek pownn hehehehhe

yeay2 tomok menang =P
sukaaaa

surney hasniey said...

aaa..aku start minat zed zaidi masa aku tgk rancangan apa ntah...masa tu orang kamera tu dok tangkap dia cuci kereta dia, pastu dia gi lepak minum kat kedai mamak...sempoi je, memang tak berlagak ar... (^,^)

mun-e said...

zed zaidi mmg sempoi ar. tingat die time dtg kat bukit expo dulu.

kuikui.

dah tgk blog die. kelakaaaarrr tapi aku rase kena ajar die buat paragraph ar.. hihi

sangkut2 nak bace sbb kalo terkelip mate 1 saat jek dah meraban nak cari kat mane last bace td.

huwah mesti die nanges kalo bace komen aku ni. =D

yeah! TOMOK menang! ah rugi x pilih die dulu mase stat betting kalo x aku dah dapat hadiah dah =D

dd dudu said...

{surney}
senii, nak tengok gakk ;p nanti kalau teringat gtau eh ape tajuk rancangan tu, nanti aku utube hehehe

=P

{mun-e}
muniii, xtau pun kesah die kat bukit xpo... cite laa cite laa~

itulaaaa, laptop die xdek button "enter" kot hik hik hik pinar mateee wokk~

yg tomok tu, kamu beting ngan sape huh =n

mun-e said...

kat bukit expo die ngan grup die. ape name nya? 7 signs ke? ala x ingt :p

sambil nyanyi die turun pentas konon2 bgamba ngan peminat la.. die yg sua2 kan muka die ke peminat cam bajet ensem gitu.

haha. sbb peristiwa tu la aku mcm eyeww sikit kat die. hehe. tp bace blog die, ala2 suci gak la die ni. kuikuikui.

aku bet ngan abg wan. die pilih nine, aku amylea.kan mase amylea terkuar, nak plak mase tu yg bottom 2 adalah amylea dan nine. abes jek umum amylea is going to leave us tonite, tet tet tet tettttt terus aku dapat msj ayat2 kesukaan sbb amylea kalah

(T__T)

sape kalah kena belanja. hukhuk.

tp dah belanja dah. hehe.

dd dudu said...

{mun-e}
oooo begitu cerita nyeee heheheheheee

=P