Tuesday, May 5, 2009

kesukaanku~

umu~~ kite nak jawab tag umu ni, tapi soalan2 tu, macam dah banyak jawab jekk sebelum2 ni ;p kite jadik cam ezan la ek, jawab pasal lagu kesukaan jek leh? ;p

LAGU KESUKAANKU, TOP 10 =D


1) lagu dalam cerita The Vineyard Man, erm yang tengah jadik theme song kat blog ni ihiii =)

2) semua lagu dalam cerita Sassy Girl Chun hyang

3) semua lagu dalam cerita Love Story in Harvard

4) Squall


5) One love - Spring Waltz OST, dan kebanyakan lagu2 korea yg lain laa ;P

6) aku dan dirimu - bunga & ari lasso

7) lagu fruits basket

8) Debu-debu dosa - Hijaz, taubat - opick, dan lagu2 nasyid yang lain hehe

9) lagu2 lame zaman childhood ku~ ihiiii

10) Beautiful lies - juwita suwito

2 comments:

ReD said...

slh letak la headfon tu dd.. kan tinge mashi kt ateh tuu..hahaha

dd dudu said...

{ReD}
haishhh, dd dah try letak kat tinge atas tu, tp xberjayee uhuk uhuk tu yang terpakse letak kat pipi die jek ;P

hok hok hok