Thursday, February 5, 2009

first time jumpe butter prawn yang basah dan berkuah

hari isnin hari tu shai datang melawat ayah! thanx shai, terharu sangat :) p/s --> ayah ku kenal shai sebagai "budak jalan duta" hihihi shai dah lame pindah damansara pun name tu tetap lekat ;p kui kui

okiee lepas melawat tu shai bawak kite pegi lunch dekat salah satu kedai di ss15, shai belanja makan nasik ngan butter prawn waaa waaa waa jakun giler tengok die punye butter x kering macam yang biase makan kat kedai lain

sile abaikan rupe fizikal butter prawn ni, sebab siriyes bile masuk ke mulut sangat sedaaappppppppppp
siutt nyee sedapp uh uh uh mase taip ni teringat2 dahh kesedapan butter prawn ni bile di makan sama2 nasik uh uh uh :]"""""

shaiii nakkk lagiiiiiiiiiiiiii~~~~

uh sape shai? ok2 ini lahh shai

sian diee, terjaga dan terpinga2 "aku di mana ni", di tempat yg x de orang

laaaa bertapa pulak daaaahh die

shai dalam frame biru ;)

shai adalah kawan baik ku dari sekolah CBN dulu hihihi mase kat sekolah dulu kitorang bersama izaida dan sheereen ade gang yang bernama wild buddies hak hak hak masalahnyee x wild langsung ;p kui kui sekarang semua masih belajar lagi dan lagi dan masing2 dah jumpe putera hati masing2^^ n yang tang shai ni paling kite xbole lupe mase kite kat mrsm kuantan, die adalah kawan yang selalu pos surat berjela2 dan selalu hantar parcel besar2 dan hantar duit syiling untuk kol die kat public fon wakaka!! suwit memory aaaa^^

15 comments:

ciarexoxo (^_^)v said...

duduuuu aku rs nk gigit jee gambo dlm entry ko niii..sgttttttt menyelerakan...huuu kt mn kedai ni...lukis arr map satu ;)

pandangdenganmatahati said...

uh takutnya nak makan butter prawn tu.. bkilo2 lemak masuk nnt

wahahah

poyo~~ :p

Faizah_Haris said...

erkkk....ade ek? udang berenang dalm sos cream? musti cuba ni...hehehhe

rosealley said...

berkilo2 lemak tuh yang sedap tuh, haha;p

ciarexoxo (^_^)v said...

ahhhh xdulik...nk jgk walopon berkilo2 lemak..hehe msti muni tensen bc ayat ni. hihi. ampunin guwee buuuu muni :'D

pandangdenganmatahati said...

xtensen ponnnnnn :p

aku xsuke butter sebenanye hihi. cpt muak ar. makan skit2 ok la kot hee. dd nnt belanja aku ros ciare mkn kat situ! tau!!!!!

ngeh ngeh

UnGu VioLeT said...

salam kenal and salam ziarah.. really nice site!!! lets visit my blog anytime.. thanks..

dd dudu said...

{ciarexoxo}
heheeh x ingatlaaaa, kene tanye shai balik ni alamat kedai tersebut

{pandangdenganmatahati}
hihihi aku makan udang jek, x amik sgt kuah die hihihi 1 kilo kot naik wakakkaa

{faizah_haris}
cubelaaa, bes~~~~

{rosealley}
kann... yg berkilo2 lemak laa yg bes uh uh uh makanan peberet ku sume yg berkalori tinggi wuwuwuw

{muni dan ciare}
pangggg!!!!!
;p
okiee klu korang dtg melawat ayah di snway aku suh shai amik bawak korang hahahaha

suke ati aku jek ;p

{ungu violet}
thanx ungu! nanti kite melawat blog awak ey :)

circleinspoon said...

sesungguhnya lama dah aku tak bukak page kau nih.

camana ur father skrg? getting better? kat spital sunway lagih ker?

an.wardrobe said...

eh x penah tgk pum. siyes pelik tapi nampak best jek! blemak gitu. keke

dd dudu said...

{circleinspoon}
sesungguhnye dah lame aku xbace komen dr ko ;p

Alhamdulillah ayah dah makin sehat, senin ni dah bole kuar klu xde ape2 :)

{an.wardrobe}
kan kan kan xpenah tengok kan kan kan
berlemak sgt hihihihihi

nekopachi said...

oiii nape berjuta2 comment i taruk i tak pernah approve? huhuh sedih!

mugiwara said...

weh. kedai mana ada jual udang berkilo kilo lemak yang sungguh menyelerakan tu?

terliur beb.

kalo kt area sunwy jek, senang a aku pegi...tp malu a. walopon dok situ tp tatau wujudnya kedai tersebut. haha.

dd dudu said...

{nekopachi}
shai cakap apeee, komen x approve apee waaawaaa x pahammmmm

{mugiwara}
ooowwh mugiwara duk subang kah?
erm alaa first time pegi kedai tu, x engat laaa kedai mane, shai~ kat mana? ss15 kan?
ermm die kat kedai yang banyak2 kedaii tuuuu huhuhu shai jawabkan soalan merekaa iniiiiii ;)

nekopachi said...

Name kedai ni Gold Chiili. Dia kat seblah Kedai Mamak Darul Ehsan (ye ke?) ala, yg seblah tpt makan Benta Kaya K3K tu.

Lagi satu benda sedap kat sini is Marmite Chicken. Tapi Butter Prawn wins the 1st prize hahahah.

Daiiii, I tak tgk lagi baju tuh! Hahaha impian nak belek2 tak kesampaian lagik.

Ala komen dulu tak ingat la. Eh baru ingat, I puji u sweetnye cerita pasal I tapi kalau skrang ni sure pujian dah basi ngehehe