Saturday, February 7, 2009

kerana terlalu rindu

webcam laptop ummu athiah menjadi pelepas rindu ;p
(klik untuk besarkan gambar)

dulu ezan duk same2 ngan kitorang di floor 3, tapi sekarang die kene pindah ke floor 2 :(
ezaaaannnnnnnnnn~~~~~~ (berlari lari di tepi pantai sambil air mata dan hingus meleleh dan xpakai kasut)

16 comments:

Ezzan Yusop said...

ddddddd (audible ym nangis bukak mulut besar2, air mata rembes kuar!)

selamatkan ezannnnnnnnnnnn!!!
(sebelum lagi byk air mataku tumpah kerana.....bukan seorg lelaki, tapi tumpah disebabkan kau yang bernama SRS!!!)

dd dudu said...

{ezzan yusop}
huk huk huk jom bayangkan tajol nanges nak? musti klu dgr tajol nanges kite pun nak ikut nanges sekali kan, musti mulut tajol herot2 wuwuwuwuw

aku bencikan ko SRS! kerana menculik ezzan kami!

pandangdenganmatahati said...

ezzannnnnnn......

wuwuwuwu

tetiba org lain tolong nanges skali :p

eh dd ayah ko dh kuar hosp kah?

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
hihihi muni yg tetibe muncul di blog umu tetibe nangeskan tuk ezan ;p

err aku dah jawab soklan ko kat blog ko, kebetulan td ;p

pandangdenganmatahati said...

a'a a'a kebetulan butut :p

hehe aku suka blog ezzan tp tetiba nak terjah blog ummu

bak kate lina~~ kawanmu kawanku jua~ hakhak

slamat memandu g subang!balik nnt jgn lalu bt caves.. konprem jam! hakhak

Ezzan Yusop said...

ezan nk lancarkan kempen mogok....biar org tahu ezan anti dgn SRS!! uwaaa...

jom tolong mogokkan untuk ezan...
jom muni, tlg sekali...
nnti dd bg free baju. huahua!

pandangdenganmatahati said...

hahaha.. ala~~ baju2 smilinglolipop tu bukan muat ku pakai pon.. sob sob

p/s: g la pancitkan tayar keta en kamal / en syahir (eh cemane ku tau nama itu?? teeeeeeeet hehehe)

UMMU A'THIAH SHAARI said...

uishhh...
muni...en kamal n en syahir xtlibat la dlm insiden ni...pu~

pandangdenganmatahati said...

hahaha yekeee
ooo ok ok hehehe

Ezzan Yusop said...

ye murni...mereka tidak bersalah! yg bersalah adalah org tu (smbil menunjukkan ke arah org itu!)

seyes, mereka kejam!!!

saya mau pulang!!!
mr L...please selamatkan saya segera!!

pandangdenganmatahati said...

hahahaha dasat betul org2 OAS nih!
:'D

dd dudu said...

huishh muniii selambe jek sebut name2 yg x bersalah kuikui

kan dan kene pu~ ngn ummu ;p

jom wat sepanduk "cik L! selamatkan ezzan!"

Ezzan Yusop said...

jom..jom..sepanduk yg besar biar sume org tau...aku sengsara! huwaaaa...(tajol nangis)...

dd, mr L katakan "dd panggil saya cik lak. ble mase saya jd anak dara!" hahahah...

dd dudu said...

{ezzan}
uwaawaaaa (tajol nanges sambil mulut herot herot}

eh siriyes die tanyeee?? hahaha tu pun nak dijadikan isu ;p panjang arrr nak taip "encik" ;p "cik" sudaaaa ;p

eh umu pun taip cik peeeee

xara said...

sorang dok level 3, sorang dok level 2 pun boleh rindu2an ke? =))
/*ikon gelak uling-guling*/

dd dudu said...

{xara}
(audible laki cina gelak kuat2 heee)