Wednesday, February 4, 2009

rutin baru hidupku

rumah ku yg baru adalah di hospital sunway ;) pagi tadi datang keje pun dari sunway - putrajaya :)
xmau balik umah sebab xde sape kat umah

erm tibe2 aku dah tau ape itu federal highway ape itu LDP huhuhu selame ni xpenah tau jalan selain umah ke --> upm/putrajaya kui kui
thanx to kuku yang on phone sepanjang perjalanan (sambil bermain zuma =n) sebab nak tunjuk jalan :D sape suh jadik johorian (xmau sebut jb'rian) kannnn dah xleh teman ;p

mase cuti hari tu mak ngan aku shift siang jaga ayah, abg lak shift malam jaga ayah.. tapi bile dah hari keje ni, ikut suke2 shift kecuali mak yang xnak balik umah dah, nak setia duk dekat ngan ayah huhuhu tapi rasenye minggu ni aku xbalik umah kot, balik keje terus g spital teman mak :)

abang~ kalau balik umah basuhkan baju2 ek ;p hihi


oh tidak dilupakan, kak rachel yang balik dari indonesia semata2 nak jaga ayah gak hari2 di waktu siang, jadik peneman ma gak :)

oooohhh nak tengok gamba x?

tempat konon2 membuat tesis.. eh tapi siap laa dalam 2 perenggan hehehe taip satu ayat, pegi ke katil ayah tengok ayah, taip satu ayat pegi ke katil ayah kasi minum air, taip satu ayat pegi ke katil ayah untuk urut kaki nyee dan kepalanyaaa hee~~~

tempat rehat ma dan abang bile berjaga.. sofa ni magic sangat, dalam sofa ni ade katil :o percayalah :o

tengok tv yukk :) baru2 ni je bukak tv, sebelum2 ni masa ayah sakit yg teruk xbukak pun tv ni hee

percume gambar poyo haha.. tempat betol2kan tudung ;p

ibuku, isteri yang setia menunggu di tepi suaminya :) hihi

12 comments:

pandangdenganmatahati said...

hai makcikkkk :p

Tukang cerita said...

sebak tgk gambar ayah dudu tuh...
:(

ciarexoxo (^_^)v said...

wahh idol ku makin sihat kan dudu :) kangen sama ayah kamu..ayahmu ayah ku jua...abg mu abg ku jua <-- motiffff???? ngeeee ;)

pandangdenganmatahati said...

hoh abg dd abg aku la ciare!!!!

motif??? ngeeeeeee~

hahahaha panggggg!! 2-2 kna lempang ngan dd kihkih

Faizah_Haris said...

dd...
sedih bc berita ni...akak doakan semoga ayah cepat sembuh yer...AMIN

Anonymous said...

akulah abg kepade dd yg sebnr2nyee~

yg benar;

sekeping ja

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
ko hai kat mak aku kee muni ;p

{Tukang cerita}
xpe kak, ayah dah makin sembuh :) thanx for ur concern ya siz :)

{ciarexoxo}
yeh ayah ku dan abg ku ayah dan abg mu jua hew hew hew

{pandangdenganmatahati}
panggggg!!! tul2 kene ;p

{Faizah Haris}
amin :) time kasey kak :)

{Anonymous}
hew hew abg aku mane de perut ke depan ;p
hihi
rindu sama sekeping ja huhu mmuahxx

rosealley said...

alhamdulillah ayah ko da makin sehat dudu, harap2 cepat sembuh terus yer:)

lina said...

dd, nanti bile ayah ngn mak ko dh balik umah kt gmbk aku g melawat ey. sowi xde transport nak jenguk ke sunway

dd dudu said...

{rosealley}
makasih makasih
Alhamdulillah :)

{lina}
okieee aku pun dah lame nak bawak ko g satu butik tudung tu ;)

an.wardrobe said...

smoga ayh cepat bgn dr katil itu!

dd dudu said...

{an wardrobe}
senin ni ayah bangun doktor kate klu xde pape bole balik da^^

time kasey ann :)