Saturday, June 27, 2009

brekfes 2 kali

Buka Slamdunk ade Akagi,
Hai selamat pagi


;P

ini kesah semalam ye..
hehe pagi2, mule2 nak jumpe si hasni tu dulu, die cuti semalam.. sebelum pergi keje singgah laa kat Sentul rumahnye, lalu kitorang pun pegi laaa cari tempat untuk sarapan... oh oh percume linda dan haida :p

pagi tu aku lapar, aku makan nasik lemak dan roti canai (tp roti canai x abes hehehe xpe ade tukang abeskan ;P)...

linda, haida, dudu dan susu, eh seni..

lepas sok sek sok sek ngan hasni kitorang pun pegi laa kerja..
mase sampai ofis, ezan kelaparan.. since Gelama x ok lagi, aku dan linda pun teman laa ezan turun.. izu pun ikut sekali.. lepas tu turun tangga, bukak pintu floor 2 jap, ushar si ros jap, n ajak die turun sarapan sekali hehe

tp aku minum air kosong jek ;P

linda yang tangkap gambar ni.. sebelah tepi kanan ni adalah izu.. mase sesi pengenalan diri mase briefing project kelmarin.. die kate "nama saya izu, intern, esok last!" diiringin gelak ketawa 1 dewan :'D so semalam hari last die laaa.. salwa dan akim~~ meh aku update kat korang ni haa~ izu dah xde tau, hok hok bertambah sunyi laa floor 3 semenjak korang xde, haihh~~ sekarang ni, aku tengok muke ezan, ezan tgk muke aku ;n


Ingat Amelina ingat ah ah,
nak pergi tengok ulangan jangan lupe lirik ah

taaa (' '.)/

eh kejap kejapp

nak tepek satu gambar hasni yg beli baju Rose Closet dan menggayakannya satu masa dahulu..dah lame dah baru nak tepek skang ;p

hehe taaaa (''.)/

9 comments:

mun-e said...

sepesen jer posing tangan korang kat gamba yg 1st tuh hehe

wah beshnya leh masuk suke2 pukul bape.. huhuhu

dd dudu said...

xdela..
kitorang kuar awal laaa nak jumpe hasni.. sampai ofis seperti biasa

:)

dd dudu said...

tp eh terlewat sedikit kot ;p siket jekk ;p ampun cik bos huhu

Rose Closet....Heavenly Fashion said...

makan pagi2 di kedai mamak
baju dd sepasang la ngan encik mamak
;p
-ros

ReD said...

muahahaha... sepasang2 la ktorg ari jumaat itu...

ingtkan nk buat entry kapel of the day ..tp.. nti PANAS plak..hihi. x jadi ler.. biar kite2 j yg tahu..lalala~~

dd dudu said...

{ros}
hampeh muu ;^

{red}
panas indaaa~~ ezan ngan izu ;p linda ngan fazli ;p
panas x ;p

salwa said...

ok dud..salwa dh terupdate..hukhukk

surney hasniey said...

hoo..aku baru je baca blog kamu...banyaknye gambar aku...haha... ;p

dd dudu said...

{salwa}
lambat gilerrr ko ter'update ;n
x pe xpe asalkan updated ;p

{surney}
hoh tau x pe ;P

hee hee