Sunday, June 28, 2009

umurku meningkat satu hari lagi~

suuu~~~ (bunyi angin)

haihhh~~ (bunyi mengeluh) ;p

hmm~~ benarkah? aku berumur 25 tahun? benarkah? cam xcaye jek.. gosok2 mata..
mak aku kate mase umur nye 25 tahun, abg aku dah berumur 4 tahun, aku lak berumur setahun setengah hehehe...


bagaimana dengan aku? aku umur 25 tahun belum laaa kawen2 lagi ;p pu~~
aipp!! jgn tanye bile aku nak kawen :o


hihi ;P

ehem ehem.. jumaat hari tu kann~~ sampai jek opis, di meja ku~~~ aikk :O
waaaah apakahh :O

pastu pandang kiri sedikit..
waaaa hadiah :O
;p

buka mata luas siket..
hok hok hok terharu (T_T) sukeee (^_^)
tp cam ter'awal 2 hari pulak :P hihihihi

bergambar dulu sebelum bukak hadiah ;p

bukak die.. taraaa~~~ dapat bantal comel ;)
saje laa tu nak suruh aku kuat tidur lagi ;P auch auchh

okieee letak die di sini ;D
nanti bile2 ngantuk je terus tarik bantal tu ;p tapi rasenye sayang kowttt ;D
hew hew

oh kad itu? ku letakkan di sini :D
cun ahhhh ;)

siapa yang bagi? tentulahh kawan2 baik ku di ofis hihihihi terima kaseh ezzan (^^,), umu(^^_), ayu (^^), haida (^^.) dan linda (^_^)... sayang banyak ah kat korangg, mmuahhhhxxxxx (kat kawan2 lain pun sayang gak ;p)

5 comments:

mun-e said...

wah beshnya dpt bantal. hepi besday ^^ yeay ko tua dari aku. aku baru 24 ;p

rosealley said...

hepi hari tua duduuuu;p

ReD said...

HAPPY BIRTHDAY DEAR DD!! =)

dd dudu said...

{mun-e}
hehehhe nanti aku bertambah kuat tidur ;p
huk huk i'm 25~

{rosealley}
bukan tua ;p dewasa siket ;p

{red}
wish yang paling banyak selepas kuku di menangi oleh lindaaa ;p linda ingat x linda wish banyak kali, pagi tadi pun sms sebut belated birthday ;p dalam blog lagi ;p pagi semalam lg ;p kui kui, terimaaa kaseyyyy lindaaaa, hiyarkkk

"PiA" si Peri Perasan said...

hi dear, pia ucapkan selamat ulang thn..