Monday, June 22, 2009

tiba-tiba rasa nak menaip

sekarang jam menunjukkan pukul 1:07 am.. huhu saya xdapat nak tido sebenarnye.. tengah tunggu msj dari kuku untuk beritahu die dah sampai JB.. sepatutnya kalau kire tolak pukul 9 pm tadi, dah sampai kot sekarang, sob sob sob... xpe2 tunggu lagi..

huhu.. lately ni selalu rase terharu dengan apa yg kuku buat.. ape yg terharu? adelaaaa~~ ^^ ;p terima kasih kuku, kamu sangat baik pada saya, jaga saya dengan sangat baik walaupun kamu jauh dan walaupun saya selalu buat hal merajuk senyap lama2 sebab kamu tidak gemar expose tentang saya pada alam siber (muahahaha tetibe terkomplen kekasih sendiri ;P) tapi x apa, kamu kann kamuu~~ (^_^)v

lagipunnn~~ kalau kamu boleh terime hidung saya yang besar macam jambu air ni, kenapa saya x bole terima rambut kamu yang macam rumput baru kene tebas kannn? hik hik ehh apa kaitannye ek? ;P lariiiiii lariiiiii kene kejarrrrrr ngan kukuuuuu lariiiiii lariiiiiiii ;P




EHHHH!! DAH DAPAT MSJ and CALL!!!!!!! ;P waaaah legaaa legaa~~ fuhh (''.)~~~~

em emm nak sambung ke x ek entry ni ;P sebab tadi tulis entry ni pasal nak ngumpat kuku yang xsampai2 JB lagi... tapi sekarang dah sampai, perlu ke saya bye bye ke entry ni sebab dah lega? ;p

oh xpe2, sambung lagi siket laa kot..

tadi mase tengah tunggu2 kann, saya bukak laa kotak ajaib cinta hati saya... dalam kotak ajaib cinta hati tu, saya simpan dan kumpul semua pemberian kuku... tapi apa ada dalam kotak tu, biarlah rahsia ;P nanti bile dah jadi ibu atau nenek baru buat entry publish pasal ni hehehehheeheheheh ;p sekarang nak publish satu je dulu ;p ini die, taraaaa~~~~~

pembalut coklat TimeOut ;p

dulu2 awal2 percintaan dulu, hampir setiap kali jumpa, mesti dapat coklat TimeOut ;) tapi xpernah pulak laa tanye kat kuku kann kenape bagi TimeOut ;p setiap kali lepas makan, mesti saya basuh pembalut tu, sidai dan keringkan, lepas tu masukkan dalam kotak ajaib cinta hati hehe... eh tapi kan, nape sekarang dah beberape tahun nii kannn dah xdapat lagi ehhh Timeout dari kuku ;P lariiii lariiiiiiiiiiii~~~~~~~~~~

;P

kuku & dudu

2004 - forever (^^)v


okaylaaaa, kuku pun dah selamat sampai JB.. nak tito dahh~~ taaa~~ =)

17 comments:

pestisid said...

dudu seksa kan tunggu org kite sayang travel.
dulu edy kdg2 every week dr kulim-kl, dtg jmpe sy. pastu kalau die travel mlm2, bile die smpai kat sane baru sy kat sini tido tau. dkg2 smpai kul 6 pg pun snggup tggu sbb risau. kan kan. kdg2 kalau die ngantuk mase drive sy snggp gayut smpai sejam dua takmo bagi die tetido drive sorg2. sob2. edy pun x pnah reveal saya di alam siber hukhuk.die pun rambut mcm kene tebas je. hukhuk lagi.

pestisid said...

er, silap type la. dkg2=kdg2. :P puuu~

dd dudu said...

{pestisid}
kuikui, saya baru bangun tidur ni,kul 6:45 dengan serabai2 mata sepet bace comment ko terus gelakkk kuat giler :'D oh oh lisaa, apalaaa naseb kite~~~ hik ;p lariiii lariiiii kene kejar ngn keri ngn edy, lariiii lariiiii ;p

eh mane yg ko salah taip "dkg".. xjumpe pownn..xpelaaa x cari.. puuu~~~

dd dudu said...

tapi x pe lisa, penantian laa yang buat kite lg sayang pasangan kite huk huk... bile die kate die dah sampai tu, perasaan lega tu x dapat digambarkan dengan kate2.. hanye org2 yg rase ape yg saye rase jek paham, cam ko laaa huhuhu..

agak2nyee camni kot mak saya rase bile terlebih2 riso saya x msj saya dah sampai mana2?

Apple Cute said...

sweet sey.. cite didi..huahuahua...lebih2 lagi tang membalut time out tu.. ;)

dd dudu said...

{Apple Cute}
oh terima kaseh ayu ;p
pembalut je laa tapi, coklatnye dah selamat makan dahh ;p seb baik x simpan coklat kan, mahu berulatt bercacing dahh kotak ajaib cinta hati ku itu heheheeheh, iewwwww~~~~

ReD said...

alahai suwitnyer alam percintaan korang...jelez nyer kite... T_T
hurmmm.. xpe la.. kite akan rs tu sume ble kite berada di 'sana' la agknyer... T_T

dd dudu said...

{red}
linda, nape cakap gitu, hehehe kite ni biase2 aje, percintaan rakan sebaya, cam bebudak laa jadiknyee ;P kite laaa hehehehe ;p

linda kan suwitt, slalu dapat seprais dari si dia, oh teringat bungaaa~ ;P
bunga besar~~ wohooo

mun-e said...

"walaupun saya selalu buat hal merajuk senyap lama2 sebab kamu tidak gemar expose tentang saya pada alam siber"

orang laki mmg xsuke expose benda2 camni.benda2 gf die bg hanya utk tontonan die. ape2 pon psl gf hanya utk die.

tp sbg pompuan, aku kalo bole nak satu dunia tau. wahaha.

pu~~~

dd dudu said...

{mun-e}
sob sob sob ;p
rizal jenis expose kan ;) xpelaaa, aku satu gang dengan lisa hehehee

oh lisaa meriah~

rosealley said...

alolooo sweeet, awat beze sangat muke keri dulu ngan skang???haha

mun-e said...

a'a laaaa lain gilerr keri dlu ngan skarang

zommmmmm lari dari keri scr laju! =D

dd mane ade rizal expose aku uh uh ku xrela di expose uuuu ;p

dd dudu said...

{rosealley dan mun-e}
keri kejar korang dgn moto ;p cepat larii ;p

pestisid said...

muni dan dudu, tp edy suke menghargai iols dengan mengatakan this is my fiance kat kwn2 pdhal lum tunang mase tu hikhik. tp iols lagi la exposed beliau ke peringkat family tahap datuk nenek mak sedara nenek sedara tiri segala kenal rapat dgn beliau. jd dalam kes ini, cik lisa menang sebab beliau bagus. hahaha. hak tui.iols kenal mak dia ngan makcik die je, pastu ade la 2 org adik. adik die lg sorg mcm sumbung je.

dd dudu said...

{pestisid}
ahahhahahahahah muni ade nak jawab lg? ;p
hei lisa, sekali adik edy bace blog saye, bace comment ko, haa bertambah sumbung kang, puuu~~

ReD said...

erm.. ada j la dd ni nk sedapkan ati kite.. bunga tu bagi BERSEBAB...
xpela..pape pun..hope dd berbahagia bersama yg tersayang sehingga ke akhir hayat (mcm wish pengantin plak) hihi

dd dudu said...

{red}
hihi ha'ah cam nak kawen plak kite ni skang ;p

semoga berbahagia juga selalu linda~ ;)