Thursday, June 18, 2009

ros dan wawa bekerja di ofisku

Assalammualaikum kawan2 upm, nak bergosip jap :)

wan roslina dan siti hernazura sekarang kerja sama opis dengan aku (^^)v, tp dorang floor lain, xsame dengan aku huk huk... hari ni hari ke-4 diorang di sini hihi

gambar wawa dalam kamera ros yg xtransfer lg hok hok

ok laa, sekarang kan musim malas menaip aku...
taip laju2, taaaa (' '.)/

11 comments:

rosealley said...

a'ahla rossa comei keje kat c2;p

surney hasniey said...

ooo..besh2, dah ada geng...aku jela yg keje sorg2 kat cni...huk huk... :(

mun-e said...

hasni, aku nak temankan ko bole? =D nak masuk tanpe perlu isi form sume2 tak? ahaksss

dd nape suke tutup mata amek gambar? trend terbaru kah? =p

dd dudu said...

{rosealley}
tgklaa siapa opismetnye ;p

{surney hasniey}
heheehee ko kan dapat by kawan baruu ;)
aku ni haaa tetap lingkungan yg same ;p

{mun-e}
uh uh panas kot time tu, x seda mate tgh tertutup2 huk huk

surney hasniey said...

mun-e...ko nak temankan aku kah?? tak nak isi form??? em...ko kena pegi jupe CEO terus la kalo camtu...bincang dari hati ke hati dengan dia camne nak join lhdn...hiks ;p

dd dudu...kawan2 aku banyak yang tua dari aku la, takleh nak gewdix2...huuu...dan tetibe aku menjadi lebih tua dari usia aku yang sebenar...em...(^,^)

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

bekerja di upm ker???

atau pelajar upm...

dd dudu said...

{surney}
hehe xpee, amik berkat ;P

{mimie}
erm kitorang belajar same2 kat upm.. tapi sekarang keje kat putrajaya :)

w a w a said...

hehe...suka laaa~
ko eja nama aku betoi....
eross...jgn ko up gmba tk senonoh aku di camera itu~

dd dudu said...

{wawa}
mustilaaa, ingat laaa nama kamu wahai siti ;P

salwa said...

huhu..dh ade wawa baru gntikan wawa yg lama..oas still ade wawa..yeahhh!!

dd dudu said...

{salwa}
ko wawe, yg baru tu wawa..

wawe wawe~~

;p