Thursday, June 4, 2009

jom berehat di overseas ;P

overseas indaaaa~~ (dengan suare dan nada ezan)..
kat putrajaya jekk ;P huhu

anyway kengkawan, lepas ni saya cuti panjang tau.. for study matters, cehh cam semacam jek bunyi nye, saje buat ayat bajet bagus ;P....
terima kasih En. Lutfi sebab luluskan cuti saya, budi baik cik akan saya ingat sampai bila2 huhu (saye tau cik tengah bace ni kan, hehe)..

doakan saya sempat siap ape yang patut sempat ye :) x mau sebut "5 huruf yang start dengan huruf t dan berakhir dengan s tu".. dah busan menyebut dan mendengarnyeee..

chaiyuk chaiyukk kamuu semuat buat kerja yukk (' '.)/

untuk saya pulak, chaiyuk2 dd, semangat atsukuru kamuu! p('o')q

10 comments:

mun-e said...

teringin nak dengar gaya dan sore ezzan sebut inda.. :)

dd dudu said...

{mun-e}
ko tipon laa aku, nanti aku suh ezan cakap inda, hak hak ;P

Apple Cute said...

dengar mcm lame je dapat cuti...seminggu ke? hukhuk mesti sunyi opis ni yg da sunyi bile awe n akim xde...:(

dd dudu said...

{Apple Cute}
ha'ah huhu
nak wat cane, xpe2 ezan ade luqman ade, haida ade..
nanti suh dorang hiburkan hati ikan yu yee :<

Ezzan Yusop said...

muni!! sila taip ON INDA dan hantarkan kepada 32999, anda akan dapat ringtone inda nada ezan dgn segera....

harharhar! :))

oh ye dd, terima kasih kat cik Lutfi sbb bagi cuti je? yg die tolong karang ayat omputih tu xmo say tankayu ke? hehehe!

dd dudu said...

{ezzan}
muni, sms laa hahahaha gelak gelak

muahahahaha malu seyy ezann ;p kite mintak cuti tp cik lutfi yang kene karangkan reason cuti dalam bahasa inggeris ;p bile kite dah tulis, cik lutfi siapkan betolkan grammar lagi tu pakai pen, hihihii malu saye ;P macam cik lutfi lak yang nak cuti ihihiiii

pasal tu pun, makasey cik lutfi ;p

mun-e said...

oh cik lutfi idolaku! wahaha

aku dah type dah send tp xde balasan pon?? uuuuu ezzan tipu!

dd dudu said...

muni =n

rosealley said...

gud lak wat TESIS yuk, huhu

Rose Closet....Heavenly Fashion said...

{rosealley}
makasih mak encek ;P

-dd dudu-