Thursday, June 4, 2009

obsess ku pada riben ;p

ini kasut yang aku pakai mase gi kenduri kawen ciare hari tu ;p

x pandai tangkap gambar sudut cantek ;p


alaaa unbranded jek ;)
tetapi tetap akan menjadi kasut feveret ku selepas ini hehe..

urgh anyway, semalam saya makan dengan family ezan..... terima kasih kat ayah ezan, mak ezan dan adik perempuan ezan.. dan jugak lulu, kucing ezan ho ho ho

daaaa~~
uh asalkan update ;p

7 comments:

Ezzan Yusop said...

dd malu malu sey masa mkn tu, xdgr sore. hokhok! macamlah ezan ada abg nk ngorat dd...hahaha :))

dd dudu said...

{Ezzan Yusop}
pangg~~
alaaa ezann nii puk puk puk
nanti jumpe kali ke2 ke kali ke3 kee, x malu daaa laaa kot ;P he he he

Apple Cute said...

hehe...mesti dd blushing mase makan.hehe :p..malu2 inda...hahahaha

mun-e said...

dd pura2 pemalu tuuuu

sebenanye kan~~~~

sok sek sok sek pijak kasut sok sek sok sek

:D

dd dudu said...

{Apple Cute}
yuyu betol ke ko penah makan ngn famili ezan? ke ko memain semalam huhu

blushing indaa~~ mane ade puk puk :V

{mun-e}
muahahahahhaha buruk pangai oh
pijak kasut indaa~~
nak pijak kasut ngan sapee hihihiihi ezan hampeh, fokus tgk kat movie yg kedai tu pasang uh uh

Apple Cute said...

betul la...teringat masakan mak ezzan daging masak lemak..sedap sey...hingga menjilat jarii...

x caya tanye lulu ;p

dd dudu said...

{Apple cute}
oooookieeeeee
yelaa yelaa caye laaa~~ uh uh

=P