Tuesday, June 2, 2009

sunyinyaa.. sejak mereka tinggalkan kami

mereka ini tinggalkan saya.. (lagu iringan adalah Khatimah Cinta dari 6itxh sense)


untuk peluang hidup mereka yang lebih baik...
hari ni hari pertama diorang xdek..
opis jadi sunyi sangat..
saya berlagak kool.. tapi sebenarnye saya sedih sangat.. x mau fikir pasal mereka waktu buat kerja tadi, takut nanti air mata bergenang..

tapi..
sampai bila2 pun aku xkan lupekan korang nye..
hari pertama bekerja aku pun, kawan pertamaku adalah korang.. (salwa, linda dan hakim)..
aku sorang2 budak upm.. korang sume budak uitm, tapi korang buatkan aku xde rase aku budak asing...
kite ber4 kemana2 sahaja pada waktu tu.. sampaila kite masing2 dapat kawan baru yang lain.. ezzan, luqman, ayu, umu, aida, megat, haida..

-
-
-
-
-
-

kami dah kawan selama 6 bulan..
jadi..
bagaimana harus ku lupakan..

kesengalan mereka..

keganasan salwa...

keganasan pada luqman.. dalam gamba ni awa pegang pisau betul tau.. ganas x beliau? ade sekali tu salwa pulas kedua2 telingan luqman, putaran yang dibuat macam misae putarkan kepala sincan.. huhu

keaktifan salwa..

salwa main badminton ngan lukman pakai buku nota sebagai raket dan kertas yang dikonyok2kan sebagai shuttlecock

permainan2 pelik yang diciptakan oleh akim..


keceriaan kite ramai2 bersama..


rindu sangat nak dengar salwa kene marah ngan ezan..

kite rindu kat salwa laa... :(


sampai hati korang tinggalkan kite :'(( (masih lagu iringan Khatimah Cinta, dari 6itxh sense)
wuwuwuwu :'(( lepas ni sape nak layan dd lagi :'(

akim pun kalau bace blog ni, nak gitau, sian ezan.. senyap n xde mud je die hari ni sepanjang akim xde...

salwa pulak kalau bace blog ni, nak gtau.. luqman senyap jek hari ni.. yelaa salwa xde, sape nak main dengan die lg..

tapi ape2 pun kite doakan kejayaan korang ye :) n gud luck in ur future undertakings :) n thanx untuk semua memori terindah kite :) McMamak pun McMamak laa~~ uhuuu~~

21 comments:

surney hasniey said...

sedih kan ble kawan2 tgglkan kita..huuu...aku pun bleh nangis ble teringat kat kawan2, 3 mggu je kursus induksi sama2...tp leh nangis bila teringat kat diaorang sume...huu...

khaiza said...

sedih ye baca entry kali ini..Itulah hidup..Kawan datang dan pergi dalam hidup kita..Life must go on..

dd dudu said...

{surney hasniey}
huhu tuh ar, tetibe tingat mase ko ko tinggalkan aku dulu uhuuuu time tu pun aku wat entry gak kan ;p sedeh oh

{khaiza}
hmm em, ade mase2 kite pulak yang tinggalkan org lain kan.. thanx khaiza :)

zieda said...

waahhh...sedih....hukhuk...
ezzan smlm muke xberseri seh...mcm bru lepas ngis je gamaknyer...pu~
hehee

Apple Cute said...

huhu..rindu gak same mereka...jiranku awe yang sengal dan akim adikku ...huahuahua

Ezzan Yusop said...

serius. ini entry sedih giler. rasa mau menangis baa...

dd ni saje wat ezan rindu mereka tau, ingatkan dah boleh cope kehilangan mereka tapi...hatiku ini tidak kuat rupanya....


uwaaaaa..... :((

ReD said...

huhu..kte suke lagu khatimah cinta tu.. nk dload skrg la..lalala~~

(xde kaitan pun komen ni ngan perasaan sdey...hihi)

dd dudu said...

{zieda}
ha'eh ezan memang x ceria pun semalam huhuhu
dah laa pakai baju hitam..
motif? ;p

{apple cute}
adik akim? iewwww

{ezzan yusop}
alolololo nak wat cane, dah dd terfeeling semalam, tu yg luahkan dalam blog tu huhuhu :'''''(

saba ye ezan, pok pok pok die~

{red}
sile laa donlod, hehe klu xjumpe, mintak kat kite hehe

hihi linda mmg ;P

mun-e said...

baru 6 bulan dah sedih gile.aku dah satu setengah tahun lagi la.

takde dah geng makan pagi, mkn lunch, mkn petang, geng joyah2, geng review movie, geng review lagu, tukang donlod desprate housewives, tukang donlod prison break, tukang dgr bebelan aku hari2, dan tukang marah aku hari2.

oh. rindunya nak kena marah ngan abg wan. (T____T)

cemane pon, life must go on. wlpn kami jauh di mata, tp psahabatan kami dekat di hati gitu. :p

cian ezzan. :p

Ezzan Yusop said...

nape sume kesian dgn ezan ni? xfhm xfhm....(berkata sambil muka tahan macho, konon dah abis strong. hahahah!)

dd dudu said...

{mun-e}
huhu sedeyyy

{ezzan}
em kann, nape sume kecian kat ezzan ni ;P

hihi

Ezzan Yusop said...

ezzan kool ok...

dd dudu said...

{ezzan yusop}
owwwhhh yeahhh jom mengkoolkan diri masing2 hoho

i'm kool~~ i'm kooler~~ i'm koolest~~~

Anonymous said...

saye pun dah xlame lagi nih...selamat tinggal sumer...

-wrx

Apple Cute said...

abang Jamal nak p mana plak? hehe ;p

dd dudu said...

{Anonymous}
wrx dapat kol gak ke

salwa said...

hukhukkkk..sdeynyeee bc entry ni..wpun kite dh xde kt ctu tp experience pertama kite keje kt sn ngan adenye opismate2 cm korang xpenah luput diingatan...pasn mesti kite dok keje ngan makcik2 pakcik2..huhuh..dh xde kwn gaduhku luqman..dh xleh teman didi main pancing2,potong2 yongtaufu..ezzan dh xde kwn tok lpskan tensennye..ayu dh xde kwn blikan lunchnye..linda,aku dh xde ni hrp kerusi ko xde sape langgar lggggg...huhu..sdeyy..klu ade mase kite akn slalu dtg jenguk2 korang deh..ni dh xde geng main badminton ni..sape2 free cl me ok..cyg korang semua..hukhukk jap nk p merembeskan ayaq mata..(T_T)

dd dudu said...

salwaa :'(

Apple Cute said...

ceh..ahah rindu ar nak makan tempe yg awe slalu belikan kat kompleks kejiranan tue...wahaha ;p

Ezzan Yusop said...

salwaaa....aku join rembes air mata...dgn air hidung skali....



sedih wooo komen lo ni....dh xde sape dh aku nk marah....

ReD said...

erm.. menusuk qalbu btul komen awe..uwaa!! seb bek la aku stay 1 bilik ngan ko awe..leh la aku melepaskan rindu di kaki..hahahaha