Tuesday, June 16, 2009

semua tentang malas

aku dah makin malas nak blogging la huhu.. cane ek... yg kesah kat library hari tu pun, ade 2 hari aku tergantung ;p huhu ade gak laa nak cite hari ke-3, aku brekpes banyak, 2 pinggan. 1 pinggan laksam, lagi satu pinggan nasik goreng... ade jek gambar, tapi malas nak upload.. malas nak tulis caption... lepas tu ade gak nak cite hari ke-4, aku ade teman di library, iaitu rossa... tp aku malas nak update, malas nak upload gambar, malas nak taip...
hoh tengok tengok tengok~, dalam 1 perenggan ni je pun aku dah bole cite tentang 2 hari, oh betapa malas nye saya~


waah rindunye saya pada awal2 berblogging dulu.. suke cerita tentang apa yang suka, walaupun fantasi~~ dan saya sangat excited berblogging ;p

tetibe aku x malas untuk upload gambar ni, ceh

dah laa, malas nak pk ayat seterusnye.. bye (' '.)/

ps/ --> eh tesis aku? untuk yg bertanya, honestly, aku x siap lg 1 chapter.. iaitu chapter Results and Discussion... x sempat nak submit, it's okay... at least aku berpuas hati sebab aku buat betul2, xde cincai2.. xpelaa x sempat pun.. nak buat camne.. n'way nak mintak maaf kat Dr. masrah, Dr. taufik, ibu bapa saya, saya dah kecewakan kamu semua...

duit simpanan ku melayang lagi untuk yuran..
so pathetic~












-aku yang malas-

10 comments:

mun-e said...

tak bole ke 1 chapter tu hantar lewat sikit? huhu.

dah setahun lebih kan kite sume berblogging. entah nape lately aku sangat rajin.

sebab kurang bcakap kot. maka, rajin menaip. hehe.

shitah said...

x per puteri dd, chaiyok2... huhu

dd dudu said...

{mun-e}
heee tesis kan kene hard-bind ;p mane leh tinggal 1 chapter yang ;P

ha'ah aku start bulan feb tahun lepas ;P itupun saje nak ngikut si kuku, ros ngan aya hahaha

dd dudu said...

{shitah}

oh oh makasih puteri shitah ^^v

Apple Cute said...

Wahai puteri buah pech aka dudu n dd jgn la malas utk ber blogging...huhu nanti tak leh gelak2 bacekamu nyer blog...hohohoh..say to RAJIN RAJIN RAJIN....^_^

Apple Cute said...

* alamak salah eje plak * peach

dd dudu said...

{Apple cute}
hihi buah pech ;P buah pech ;P

huhu silelaa pangggg aku, ayu ;p sampai jadik rajin ;P

Apple Cute said...

amik ni pang~~~ pang ~~~ pang ~~~~
rajin x? ape malas lagi? amik ni penumbuk hak duush~~~

^_^

rosealley said...

eh, cam kenal je gambar tu???hehe, dudu, ko jangan malas2 nak apdet, aku malas xpela, hehe

dd dudu said...

{Apple cute}
adoiiii
cakitt~~
tau laa kamu palapes ;P

{rosealley}
yolah, dah kamu yg tgkap gambar itu hik

huhu tengoklaaa ;P aku kan ade angin~ skang angin malas menjelma~ ;P