Friday, November 19, 2010

aturcara 20.11.2010



ini sticky entry yeeeeeeeeeeee :D entry baru dibawah yuk (kalau ada ;p)


hehe rasa lapang tak mata tengok sticky entry yang panjang2 sebelum ni dah berpindah ke bawah? oh ayat ini ditujukan khas untuk si R, si F dan si C yang merungut sticky-entry-ku-panjang-tapi-bila-penat2-scroll-hampeh-takde-update-entry-baru hee hee nyampah tau korang bertiga ni hee hee

nah sebagai balasan, aku ganti dengan sticky entry yang lebih panjang hee hee


takde nak cakap apa pun ni. sambil lekat bunga manggar dekat penunjuk arah jalan, sambil update blog laju2 jap.

erm cume nak gitau aturcara siket sok laa... so dari aturcara tu korang bole laa nak bajet2 datang kul bapa.. hehe.. aturcara ke?? cam aturcara sukan pulak hee hee


note : tapi kalau nak datang awal dan lepak sampai ke petang dialu2kan sangat, hehe, x kesahhhhh :D saje je bagitau aturcara ni, kot2 laa ada yang ada jemputan kenduri sampai 2 3 kenduri kann, so harap entry ni membantu korang.. arghhh susah laa nak cakap dan eksplain ;o


pukul 10 pagi : Nikah di Masjid Salahuddin Al-Ayyubi Taman Melati. dup dap dup dap.

pukul 11++ pagi : selepas nikah, ambik2 gambar, jamuan ringan. (err x bole agak sebenarnyee nikah amik masa berapa lama)

pukul 12 tengahari : bersiap2 tukar baju sanding. bersiap di butik, jadi takkan berjaya jumpe ku dirumah punye, hehe. suprise~~ ;p

pukul 1++ selepas waktu Zohor : ketibaan pengantin lelaki, berarak ke pelamin (tapi kalau siap pakai baju tadi lebih awal, lebih awal laaa berarak, sori laa korang tak tetapkan masa yang tetap. sebab taknak sanding lewat sangat, ok?? so bergantung pada masa dan keadaan juga la, siap pakai baju trus jalannn)

Atas pelamin nanti tiada renjis2 ye. motip?? sajee ;p

so lepas duduk atas pelamin, terus dimulakan dengan acara bergambar dengan keluarga terdekat dahulu. gantikan acara merenjis dengan acara tangkap gambar keluarga terdekat la kirenye :)

1) gambar pengantin + pengapit

2) gambar pengantin + keluarga kecil pengantin perempuan (ma, ayah, abang, kak shira)

3) gambar pengantin + keluarga abah dari terengganu.

4) gambar pengantin + keluarga kecil pengantin lelaki (mak dan adik beradik)

5) gambar pengantin + keluarga besar pengantin lelaki

6) gambar pengantin + keluarga cekngoh dari dari Kuantan

7) gambar pengantin + keluarga cekde dari Kuala Pilah

8) gambar pengantin + keluarga ayahcik dari Bentong

9) gambar pengantin + keluarga moksu dari Kelantan

10) gambar pengantin + keluarga mokza, mok era, poklan dan pok ayub dari Kuantan.

nombor 6 sampai ke 10 tu sume mak pak sedara kesayangan^^


pukul 2 : makan beradab, sila2 makan ;)

pukul 2++ : bergambar dengan kawan2 pula.. bergantung pada siapa yang dah ada kat depan mata, hehe
(kawan2 rapat, geng bandung, geng puteri 7, shackey buddies, kawan2 upm, kawan2 ofis, kawan2 blogger, kawan2 mrsm, kawan2 matrik, cbners, kawan2 sekolah rendah dan kawan2 yang hadir laa ^^)


pukul 3:15 : potong kek

pukul 3:15++ : sambung bergambar lagi, hehe.

pukul 4 : bersurai la kot, katering ambik kusi meja pukul 4 petang, wuuu.. nak wat caneee, pakai katering kan :(


huhu sorilaa kalau macam kelakar aturcara ni
dan huru hara sedikit hee hee kite plan je macam tu macam ni, tapi kalau plan lari2 siket tu maaflaaah ye ;p entah2 lari habes. kekekeke


okieee nanti kalau sempat, saya update lagi ye :)

ttym yuk.

dup dap dup dap





14 comments:

marinahunny said...

huhuhu best nye kalu dpt g.. mesti sweet..letak gambar bnyak2 ye nanti ;)

iedayah said...

wa..tentatif yg lengkap..=)xsbr nk dtg sok..=)

Ct_hAjAr said...

wah..macam best jer dengar..esok yer.. insyAllah saya datang..bukan jauh pun..dah dokek bonar tue..anyways, thanks for invite me.. ms dudu..

kucincomey said...

yuhuuu.. selamat pengantin baru.. :)

lina said...

pengapit dapat bergmbar tu? jeles la sama pengapit itu ;p

aYeNz said...

dD..kita akad tmpt yg sama tp hr lain la..insyaAllah..hahaha

JIVEBUMZ said...

teringin nak jumpa DD.. insyaallah tengok keadaan esok cemana yer.. kat umah akak pon ade jemputan jugak.. hurmm

surney hasniey said...

oh...

sangat berdebar menanti hari esok... :)

aDieyZa said...

semoga semua yg dirancang berjalan lancar ye..

selamat pengantin baru.. semoga kekal bahagia di dunia & di akhirat..

nnti update ttg mjlis ye..

Khumaera Ismail said...

slmt pengantin baru...ta sbr na tgk picture u.. =)
p/s: tringin na gi kenduri dd tp...maera dipekan pahang..jauh..huhu~

فاتن الصاوى said...



شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف


شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض

فاتن الصاوى said...


شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالدمام
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالخير
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالقطيف
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام

فاتن الصاوى said...




شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالدمام

فاتن الصاوى said...



توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف