Wednesday, October 8, 2008

award ooh award

hoh sy dpt award dr cik pestisid @ lisa kura-kura

tgk2 sy berjaye hilangkan cop mohor ko itewww ;p

nak kene cakap time kaseh ke =n ye ye time kaseh adek :p nak tiru ko gak, nak main suke2 tukar rules

1) apekah perasaan sy setelah menang?
oowhh sungguh terharu, sile laa lihat org lidi di bawah ye ;p

pukul2 manja gitu sbb sgt terharu
(hoo berani taruk gamba haku kat blog ko ye)

2) Nominate blog
nah sy nominate ko balikk ;p cik pestisid adelah pemenang award ni yeayyyyy dan hadiahnye ialah, ko bole makan malam bersame salah seorang dr gang tujuh serangkai sy hahahah ko nak yg mane 1 ;p lina? ja? hehe cam artis gitu

2) gamba pemenang
owwwh ini lah gamba beliau
owhh aksi angkuh sungguh bile dah menang

3) kenape sy pilih blog die?
sbb bace blog die macam betol2 dgr die tgh bercakap kat sebelah ni~ kui

sekian time kaseh, taa~

7 comments:

pestisid said...

cis cis chiiiiiiiiissss..ptuiiiiiiiiiiiiihhh..
ko curik gambo saye yg kicik tuh??sanggup ko potong?owh didiiiiiiiiiii..ko memang!

dd dudu said...

{pestisid}
ngeh ngeh ngeh (sengih jahat dalam gelap sambil halakan cahaya lampu suluh ke muka)

pestisid said...

ko kejam gile.peraturan2 itu telah ko rosakkan sepenuhnye.ko lah racun serangga sejati.apehal laa kura2 tergolek tu.ko ni kan..pukpukpuk.
saye memilih makan dgn kakak kelisa silver.tapi nak pakwe kakak tu lanje.hahahahuhuhaaa..

dd dudu said...

{pestisid}
hee kate kawan kepade pestisid ;p uh aku pun dah jadik pestisid hukhuk

ehhh mane bole mane bole si penaja mane bole jadik calon tuk makan bersama.. salah seorang dr tujuh serangkai - seorang (7 - 1 = 6)

tersedak2 pakwe kakak iteww~ pu~

Anonymous said...

hoo~~

mkn la dgn aku wahai pestisid..sb aku la puteri yg tercantik di kalangan 7 serangkai..ngeh~.. sambil dibelanje oleh pakwe kepade kakak jerawat berkelise silver..

hoo~~

♥♥ ja_di_atas_tujuh ♥♥

pestisid said...

tujuh di bawah ja,

ok ja tapi shah kene blanje.ni apehal ni aku ala2 nak meruntuhkan masjid baru terbine ni.

dd dudu said...

{tujuh_di_kiri_ja}
kenapee lak kakak silver tuh berjerawat, kijam kijam (T_T) parut2 manje jek okkayyy ;n puk puk

eh japp napeee bukan hubby puteri tercantek yg kene belanja tetapi pakwe kakak berparut2 manja pulak yg kene belanja ;n puk puk lagi

{pestisid}
ha ha ha ha haaaa okie keputusannye si pemenang g makan malam ngan puteri tercantek iteww