Friday, October 24, 2008

entry xde motif

hari ni sy pegi fakulti sbb sy rajin

pagi2 tu dlm keta dgr suria fm, owhhh die pasang lagu KRU yg lame2 uh sgt bes hihi

lepas tuh ade caller kol, tp sgt kelaka sbb yg kol tuh bekerja sbg receptionist, jadik cket2 die akan kate
"kejap ehh kejap kejap"
pastuh senyaaap...
pastuh sambung balik borak ngn DJ jawab soalan main game, pastuh tibe2
"kejap ehh kejap kejap"
pastuh senyaaap..
pastuh sambung balik main permainan kat radio tu ngan DJ tu hakk hakk hakk hakk(gelak yg xbape nak stat enjin sbb pagi2) :P

SUKE2 HATI KO JEK EK borak2 live cenggitu ;p die hengat tgh borak ngan member ke hape kuikui tp kelaka laa... DJ tu pun terpakse redha jek kui kui kui

oohh di fakulti, semase jumpe dr. M, die suruh sy call RMC tuk tanye status research camne n nanti kemudian bgtau die.. jadik sambil jln balik ke bilik sy kol RMC tu pakai henset sy, ingat ke kejap je laa kann nak tau status research sy dan Dr. M.. sekali die terang panjang lebar, dan sy lupe ape die ckp.. hoh sgt sengal sy.. pastuh sy ckp
"puan puan!! puan tunggu kejap ek, sy xingat nak terangkan ape kat Dr. M, puan jap ekkk!!"

pastuh sy pun berlari2 ke bilik Dr. M dan masuk laju2 lalu terus bg henset sy kat Dr. M yg terpinga2, n sy ckp laa dr RMC.. naseb baik Dr. M mmg dah kenal sy macam mane... si pelupe, si blurr, uh uh.. tp sy ade rase2 cket cam useless laa td haihhhh~~ ~('.')~ keje senang mcm tuh pun xbole nak buat eh, kene harapkan Dr. jugak..sungguh huduh td.. klu teview secretary atau PA ni musti gagal kann hihi.. takutnyee nak masuk alam pekerjaan, takut bos lain xsepaham Dr. M yg sgt baik dan memahami dan menerima seadanye ni..

pastuh, lame pulak dorang borak.. lame giler..puan tuh terang2 itu ini, dr. M tanye2, terang2, tanye2 balik.. klu tau td se~lame ni, pakai jek tipon opis Dr. tu ;p huhu ooh encik kuku, mintak ampun yaa~ bulan ni nampaknye bil Celcom dudu melambung cket hee ($_$)

dah setel...
balik bilek, dpt emel dr abg demo gtau result SPA dah keluar.. owhh nak cek laa.. jeng jeng jeng~
"dukacita anda tidak berjaya dalam urusan ni"
dangg!! ye ye terime kaseh kerane mendukacitakan saye ye ;p muahahahaha
xpe2 mmg dah agak dah pun xdpt kuikui

oooohh hari ni mmg mendukacitakan sy sebab kann ade 2 org tegur sy makin berisi (T_T) minggu lepas pun kene gak dr Dr. Taufik yg menegurku makin berisi!! gedegangg!! rase gunung kat belakang sy runtuh jek mase dgr kate2 itewww dr mulut mereka uh uh yg hari ni sorang dr jiran umah sebelah sy, lagi sorang kawan lame matrik sy yg terserempak kat upm td huk huk siap die ckp "hampir dah xkenal muke ko dah".. wuu (T_T) menangis tersedu2..

petang td balik dr upm ke umah, hujan sgt lebat di mrr2, dgr lagu2 mp3 sy sambil join nyanyi sekali.. pastu tetibe lagu "surgamu" dr ungu.. n bile part kene nyanyi n sebut"Allahu Akbar" tetibe sy terkuaaaattt pulak sebuuuuuuttt "Allahu Akbar" sebab terkezut ternampak eksiden 4 buah keta di sebelah len kanan sy.. tp yg dah berlaku laa... terkezut maakk~~

ooohh entry kali ni sgt membusankann.. kate xde motif hew hew hew

pu~

6 comments:

rosealley said...

wah, panjangnya cerita kamu..sampai xtau nak komen apa, xpa2, aku lawat ni kira menyumbang untuk nuffnang la yer;p

xbuhsan laa, keep on updating yaa, bulih baca time buhsan2 supaya xbuhsan, haha, jangan jadi macam blog aku yg buhsan 2, malash lipash nak update

pestisid said...

eh dudu.tak busan la entry kali ni.sy suke bace org mengomel2.hikhik.tulis lagi tau entry xde motif 2.pastu 3.buat la bersiri.sy mesti tonton.hik.

ciare (^_^)v said...

dudu.....aku pon dpt surat dukacita tuuu...tp xheran sgt pon..xpe nti cube lg..yeahh :D
1 more thg...aku pon da ramai org tegur ckp aku makin berisi..lol

xpe..aiman xkisah =)

dd dudu said...

{rosealley}
hihi jgn lawat jek, klik laa iklan iteww he he he ;p

rossaaa ko update laaa pasal misi nak diet menggunakan menu idzuan tuh hehe kot2 hari n kurang 1/2 gram, sok kurang lg 2 gram ;p hikhik

{pestisid}
ho ho ho ade org sudi baca rupenyee ;p okie2 nantikan kemunculan "entry xde motif part 2" yg xtau bile akan munculnyeee hee hee

{ciare (^_^)v
waahh welkam to the club, kelab mangsa2 di tegur makin berisi

tp maakkk kesahh~~ (T_T) xmau kuar umah lg muahahaha ;p

ciare (^_^)v said...

dudu...

i have surprise for u at my blog..huhu....sbb ko xtgk g rsnye...

dd dudu said...

{ciare (^_^)v}

ooh dah tgk, n mmg seprised! trkezut maaakk~