Monday, October 13, 2008

beraya :)

Assalammualaikum sumeee :) hee ni nak share gamba2 mase g open house umah idzuan hari tu.. sy ngan lulu (lina) jadik dayang kepade ruru (rossa) hee teman die yg segan malu2 chimpanzee nak tulun2 kat umah bakal mak mertua (eh mentua ke mertua?) keh keh keh :P .. encik kuku pun ade teman :)

taraaaa~ ;) mak idzuan buat laksa, kitorang tulun wat bahan2 kecik tuk mkn ngan laksa tu hee ;) tp baru kupas beberape bijik bawang, mateku merah n air mata meleleh cam hape jekk hihihihi pastuh next~ sambung buat keje lain yg xberkaitan ngan bawang, g kupas telur n potong2, tapi~pun tetap nanges gak (T_T) yg si pemotong bawang 2 org(lulu n ruru) kat depan tuh kool jek mate diorang, haishhh x aci

lulu suke gamba ni hik

hehe pastukan bile sampai part kene potong timun haishhh kitorang x reti plak cane nak potong timun, xingat kalau tuk laksa potong dadu2 ke panjang2 ke lebar2 kee, hee sekali encik kuku yg baru balik dr kedai lalu kat dapur....

hehe die yg ajar 3 org anak dara yg hampeh ni camne nak potong timun yg betol hahaha bertuah punye anak dara, itu pun xreti ;p

dah alang2 ajar tuh, buat je la sume sampai habes yek ;p hik hik

aksi encik kuku ngan tuan umah membedah :p

d output ;)

lepas tuh sambil tunggu jemputan dtg, ni aktiviti2 kitorang di luar umah ;p

motif? :p

Assalammualaikum~ kami nak dtg beraya ;) (tp apsal tuan umah pun ade sekali? haha)

encik kuku mmg suke tangkap candid, jujur katenye~ koff koff koff terbatuk pulak

lulu x suke gamba ni hihi

ruru n dudu

;p

3 dara pingitan d sebalik pagar putih^^

seluar lipat2 selipar besar ;n

kat depan umah idzuan yg cantek :)
(korang pasan x ade seorang makhluk di sebalik tiang tu =n )

hee puas x tgk gamba? ;p dah dah g sambung buat keje hehe

p/s--> huhu kat open house umah muni xtgkap gamba, kat umah shai lak gamba xdikirim lagi hehe

akhir kata~
pemanduan ibarat sedan
ciri seakan mpv
hahaha
taaa~~

15 comments:

pestisid said...

nanti ros dapat bilik mane ek kat umah tu :P

dd dudu said...

errr ros, pestisid tanye tu ;p hihi

rosealley said...

mustilaaa bilik paling besar, haha
bilik mane2 la asal jangan bumbung toilet, stor dan seangkatan dengannya;p

pestisid said...

ooowh demand.dd, ade x num tipon mak abg izwan.nk sms mak die ni jwpn ros.hikhik

hwyfzky<-susah laa..

dd dudu said...

{rosalley}
ehh ross bukann hari tuh idzuan kate bilek die yg kat loteng tuh ke hak hak bole kurus ni klu hari2 panjat ke bilek tu ;p adeh adeh

{pestisid}
hoh x aci ko panggil 'abg' idzuan tp x panggil 'kak' ros

ayokkk

pandangdenganmatahati said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nape x amek gambar d rumah ku?
aaaaa x aciiiiii
nak wat open house balik
nak suh korg tgkp gambar jugak :p

lina said...

a'ah idzuan ade kate bilik dia yg kt tingkat 3.

eh lupe lak.. ros ke idzuan yg kate.

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
hee kat umah idzuan pakai kamera ros ar, pastuh dah xdek kamera die, kitorang pun xbergambar dah hee

{lina}
em ros kate idzuan kate kot

lina said...

semua gmbr kt sane aku ske kecuali yg 1 tuh.. tuh la camera yg ros bw slalunye best2.

dd dudu said...

{lina}
kan kan besh besh, aishh mintak ros jual kat aku, die xnak pulak hehehe

pestisid said...

ok la ok la kak ros jugak. :P puuuu~

dd dudu said...

puuu~~

;p

lina said...

mane xnk jual ko mintak harge rm150

dd dudu said...

{lina}
aku memain jek laaa :D 300 aku sanggup jek hik hik hik

ros~~ jual laa kat aku ~(^.^)~ aksi sotong

lina said...

cepat2 ros.. dd dh bid up..