Thursday, October 23, 2008

Quote of the Day :P


"ape, ingat sotong x bole buat keje ke?

sotong2 pun sotong ade banyak tangan taww"

-remy dlm cite sutun di tv9-

kate2 yg lucu tp bermakna peeee~~ ;)
hihi

lihat lihat sy ade byk tgn okiee~

pu~

6 comments:

lina said...

remy??? bile dia ckp ey?
smlm aku lmbt tgk sutun

pestisid said...

owh sutun ni kan, ms drama die sutun 1 ngan sutun 2 tak geli sgt lg tinguk die.skang mcm lagi geli gelimaat tgk si sutun ni.mcm semakin sutun plak.aihh.

dd dudu said...

{lina}
he he he ko pasan x part yg salah sorang gangster nampak remy g balai polis.. pastuh gangster tu terus balik ngadu kat bos die kate remy kat balai polis repot pasal dorang suruh remy hanta 'barang'...

pastuh bile remy balik, kene belasah ngan bos die.. sambil kene belasah tuh remy kuarkan sehelai kertas, pastu bos die bace pastuh bos die gelak terkekek2.. pastuh bos die belasah pulak si pereport tuh heee rupe2nyeee remy g balai polis sbb buat aduan myKad die hilang ha ha ha kelakar gilerrr :'D aku gelak gelak gelak gler waktu tuuuu

pastuh remy bengang sbb dorang ingat die g hanta 'barang' ke balai polis, mase die nak blah tu laa die kate

"ape, ingat sotong xbole buat keje ke? sotong2 pun, sotong ade byk tgn tawwwww" sambil wat aksi kaki terkeluar2 kih kih kih lucu betowl~

klakaa laa cite ni.. slalu buat kelaka mase part serious.. pu~

{pestisid}
hee sy suke sutun 2 yg die g hostel bawak sume barang pink hehehe bilek die lagi cantek dr bilek kite2 ni haa heee ropol2 bulu2 pink

em sutun the series ni busan cket lg satu~~ sy slalu tgk cite ni sambil main game kat laptop, cam malas nak fokus hehe

rosealley said...

nak tengok la, huhu, cam best jeee

dd dudu said...

{rosealley}
hehe klu tgh rase nak santai2 ok laa nak tinguk sutun ni hihi

lina said...

tgk2 part tuh tp part ayat tuh x tgk da