Friday, October 17, 2008

ini entry suke suke

lina~ hehe dd dudu ngan pestisid dah try gugel "fesyen masyarakat majmuk", blog ko menduduki tangga ke 2 hahahahaha

ini buktinyee ;p

ini adelah idea si lisa untuk menayangkan bukti ni kui kui kui

em pastuhkann dah lepas gelak2 sendiri2, bukak histats sendiri tuk tau history visitor jumpe blog ni sbb dah taip ape kat gugel, pastuh kat bawah ni resultnyee hihi gelak tersipu2 dpn screen

bulan jun2008
aikk apee sume pasal kalori ni kuikui, mentang2 laa hari tuh ade wat entry pasal kalori auch auchh

bulan julai 2008
ape kehe nyeee ade org search pasal "puteri 7" hak hak hak glemer gak eh puteri 7 ;p owhh kawan2 ku~~

bulan ogos 2008
- kad kawen? hahaha musti org tuh nak surf kad kawen die nak carik idea, last2 terjumpe blog ni kuikui kuciwa x kuciwa x ;p
- nico inilah nasibku? :n
- oohh tidaaakk klu surf dr. masrah pun bole jumpe blog ni? bahaye ni pu~
- seni hantaran? hoo hasni, ko yg gugel eh ;p kih kih

bulan september 2008

- ameklina? kah kah kah gelak guling2 musti org tu nak search "amelina" tp tertaip "ameklina" atau pun "amek lina" hahahahah mangsa fulu cam lisa kuri2 ;p
- gamba kentang? musti org tu search mase bulan pose hari tu hihihi
- no telefon cheng ho? ha ha ha

bulan oktober 2008
- miss hasni? wahh hasni, ade org search pasal ko, SA kot, aiyokkk
- aufa47? adekah aufa terlupe url blognye sendiri lagu menggugel aufa47 hehe
- semangat wat research? hoh musti org itu adelah mangsa sepertiku yg dah xde semangat nak wat research lalu menggugel ayat2 seperti itu lalu terjumpe mangsa kedua iaitu sy kuikui
- rosalley? wahh ros, sape ni? ;p SA yg terlupe url blog ko eh kuikui
- kelab gemuk? hihi gelak tersipu2 sian org tu, die nak cari kelab gemuk tp terserempak ngan blog ni pulak sian die ;p huhu ade ke eh kelab gemuk? nak join laa
- puteri 7 lagi.. wahh glemer2

hehehe ini entry suke2 yee, jgn amik ati yee klu org yg berkaitan tu tgh bace blog ni, mintak maaf dulu ni hehe :)

16 comments:

xacan said...

nice blog ang photos. happy blogging:)

dd dudu said...

thanx xacan :)

lina said...

hehe.. rupenye org leh jumpe blog kite nih ey? sgt senang utk dijumpai

dd dudu said...

{lina}
fesyen masyarakat majmuk ha ha ha ;p

surney said...

uiks..tetibe aku pun terlibat.. ;p

dd dudu said...

{surney}
ha ha ha tetibe ko pun terlibat kui kui
-seni hantaran- ngan -miss hasni- hahahaha

rosealley said...

ehh, mane komen aku???semalam da anta, huhuhu:(

aku kot yg search rosealley 2;p tapi bese aku g link page aku terus, go straight, xyah kona2

fesyen masyarakat majmuk???hahaha

dd dudu said...

{rosealley}
yekee xdapat laaa yukk

hehhee SA mu yg search kot heww heww

klaka kann :'D sgt lucu
fesyen masyarakat majmuk kihkih

pu~

pestisid said...

kah kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.ko mmg anggap serius ye cadangan saye ni?ko ni memang....

kelab gemuk?tihtih.kesian org tu.

pestisid said...

eh eh ntah2 dr masrah syok sundiri gugel name die hikss~.skaliiiiiiiii jmpe blog ko.len kali jangan taruk name die direct.letakla name samaran.heee~

dd dudu said...

{pestisid}
itu laa kene letak Dr. M ni lepas ni ;p tp hari tu encik kuku kate lebih baik letak "pensyarah saya" hahahaha

pu~

-reha- said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dd dudu said...
This comment has been removed by the author.
pestisid said...

deleeeeee..deleeettttttttttttttttt!!

pestisid said...

dd cpat delet sblum membe saye prasan..deleeeeeeeeeeeeteeeeeeeee!kalo tak, sy gtau dr masrah ko ade tulis name die.heheeee

dd dudu said...

dah delet dah puk puk puk