Monday, October 13, 2008

hari last mengaja..

hari ni hari last sy mengajar.. jadik demo java kat dak2 course math sem 1.. tp wat pertame kali sy rase sayu mase tamat kelas.. sbb diorang sgt baik (sem 1, suci sgt).. tadi sebelum balik borak2 ngn diorang, best~ n d girls sebelum kuar kelas salam cium tgn haihhhh camni rupenye perasaan jadik cikgu~ patutlaaa ramai nak jadi cikgu ye, perasaan nyee x dpt di gambarkan~ perasaan murni dan ikhlas :)

lepas ni klu sy jadik cikgu lagi, sy nak jadik cikgu yg baik laa^^

gud luck korang sumeee 4 d final exam, chaiyuk2 ;) (macam laa dorang bace blog ni hehe)

ni mase balik dr ngaja.. time tuh pukul 6:40 baru, lampu jalan pun xbukak lagi.. tp langit sangat gelap, cam dah malam huhu

10 comments:

pestisid said...

ko sedih x mase hari last ngaja saye diskret?hikhik

dd dudu said...

ko x cium tgn sy pun hahahaha

hemm kite kan dulu 1 fak hee slalu jumpe2, yg dak2 sy semalam last jumpe tul2 laa, dorang fak lain, sy lak jarang dtg fak hehe

pestisid said...

ooo jawapn die ko x sedih la ye.ok la dah tau ape jwpn ko.daku pergi dulu.bwk diri.


puuuu~

rosealley said...

aku pun skang ade sorang budak tu slalu sangat cium tangan before nak kuar kelas, mmg indah sungguh la perasaan 2, rasa cam terharu sangaaat kan...huhuhuh

dd dudu said...

{pestisid}
waahh bole rase angin tuh lalu~

puuu~~
hee ajar korang pun paling bes sbb tuh fez time sy ngaja n korang wat sy hilang rase malu2.. mule2 tu malu gilerrrrr hihi

{rosalley}
haaaa kannnnn~~ (ni dialog iklan ape eh, x ingat ah ahhh nanti klu aku ingat balik aku comment balik urghh)

dd dudu said...

HOH INGAT DAH IKLAN SILKY GIRL ;P

yg make-up sharifah aleya x smpi 50rggt tu, pastuh kan yg last2 mase sharifah aleya senyum tuh kan suare pompuan tu ckp "haaaa kaannnn~"

hik hik

pestisid said...

ko patut sungguh gembira dan buat entry khas utk pasukan saye kerana slalu sesatkan ko dlm jemaah kami ke hayyaa..

err ko ingat tak geng 7 serangkai ko pnah disumbatkan ke dlm DAK611 utk dibawa pulang ke kolej?muat pulak ek?pastu dlm perjalanan ko ngan salah sorg 7 serangkai telah menskodeng pahaku mase tengah drive pastu membanding2kan pahaku dengan paha kalian.apekah?ingat taaak?ingat taaaaak?

dd dudu said...

{pestisid}
hehe sgt2 thanx kat korang.. korang yg membuatkan sy lagi yakin untuk mengajar, klu x sy mmg penakut giler tuk berdiri di hadapan org ramai uh uh uh waah ingat lg memory haiyyaa hik hik

ingaaaaaatt ingaaaaatt, tp bile pk2 balik camnee bole muat eh haha =n yg peha tuh pun ingat hee tp x ingat sape watak utamanyee ;p

pastuh ingat lagi x yg sy, lina, ja n hana kot yg ngade2 ngikut ko g anta syed ke KLIA...sian jen(camne tah eje name kwn ko tu) xdpt ikut dah xsbb xmuat hihi.. balik tuh ko bawak laju gilerrrrrrrrrr, cam nak terbang DAK6111 tu pu~~ tp malangye sy tertido juga akhirnye hak hak co-pilot x gune :P

pestisid said...

eh kite gi klia tu naik wira la.mane de naik kete saye.ko sbenanye x ingat tapi ko pura2 yee..


emm sy juga ingat ko kate dh pndai bwk kete nak jdkan saye cilok idol..dh berjaye ek skang jadik pencilok?

dd dudu said...

eh ha ah laa wira kan~ lupe lupe hehe cume ingat laju gilerrr n sy tertido jek pu~~

ooh xberjaye lg laa sifuuuu
masih cam kura2 yg takut nak kuarkan kepale mase nak memotong hak hak hak