Sunday, October 12, 2008

kesah kad yang terselit

hee hee hee gelak2 kecik dulu

tadi kannnn beraye jumpe la rossa lepas tu hihi die bg satu bungkusan.. rupe2nye seluar yg die pinjam mase kat langkawi dulu (serius aku pun dah lupe pasal ketidakwujudan seluar ni kuikui).. em pastuh ok laa xpasan pape lg.. bior je laa bungkusan seluar tuh kat seat belakang keta sepanjang hari.. sampai malam okiee ;p

lepas tuh bile dah balik rumah..

kuarkan seluar tuh dr plastik tuh..

pastuh aik ape ni
uh ape mende mende keras2 kaler biru ni.. mule2 ingatkan kadbod yg digunakan untuk melipat baju/seluar untuk kasi cantek (auch auch sy penah gune buku sincan untuk fungsi ni)

sekali tarik rupenye~~

owhh sekeping kad :O owhhh tidaaaakkk ros nak kawenn dahhh keeeeee :o tp tadi die kate~~~... :o (serius ros, ni yg aku terpike mase tgk tuh kuikui)

pastuh bukak.. rupe2nye~

ha ha haa chomeylnyee ros :D
haishhh besday aku bukan dah 4 bulan yg lepas keee bulan jun kih kih kih

hee heee kiut nyee

hee xpelaaaa rossa, xperlu mintak maaf hee at least ko ingat jugak kan kan akhirnyee^^ time kaceh byk2, i really appreaciate it^^ (darab 1000x) mmuaahxxxx (^^.)v

thanx for d card, suke giler dialog die, jujur hahahaha suke suke
simpan kad ni bebaik^^

-------------------------------------------------------------------------------------------------

p/s --> perhatian kepada encik kuku, sile laa tengok blog adik pestisid ni haa yg entry nye bertajuk "ahad yang biase.." , ade sesuatu untuk awak ;p hihihi

akhir kata~
pemanduan ibarat sedan
ciri seakan mpv
hik hik

15 comments:

rosealley said...

maluuu, ingat ko nak letak front page jek, hahaaa, sekali ngan ayat2 aku sekali ko letak, segan la aiii, tulisan seperti tanah yang dicakar ayam;p

sowilaa lewat yaaa, 4 bulan lak 2 lewat,mmg melampau tahap gaban la, da lame da kad 2 tersadai dalam suar 2 sebenarnye, ngeh2,

mekaseh yaa teman aku tadiiii, like i write in d card, i am truly happy 2 b ur fren, really truly:D

xnosvy-nak ikut lisa, haha, aku pun xsuke word verification nih, ko disable laa, dapat 2 undi da ni, haha

pestisid said...

rosealley,
eh tp lisa x suke WV ni kat blog org je.kat blog lisa sndiri die sukeeee. hikhik

dd dudu said...

{rosealley}
he he dah mintak restu ko dulu semalam, tp xmau mention pasal nak letak tulisan ko sekali hahahaha ah ah pedulik ;p dah terlambat ;p

me too :D ^^

puk puk bole tubuh kelab mangsa x suke verification ni puk puk

{pestisid}
iewwwww
lisa tu mmg camtu~

lina said...

mmg belated la sgt sgt sgt sgt... seswai ros bg kad tuh. sgt sgt sgt sgt seswai...

p/s: komen dpn dd..

lina said...

nk gak taruk ayat kt akhir kata tuh.. msti sbb sgt x puas ati sbb aku ngn keri x ingt kn?

rosealley said...

huhuhuh, cik pestisid ni memang yomlkhqm(wv utk ari ni);p

puk puk, malu i tauu dd dudu dodol, mane nak cari tulisan secantik i ni, hahaaa;p

dd dudu said...

{lina}
ko ngan kuku mmg ;n uh uh

pemanduan ibarat sedan
ciri seakan mpv
yeahhh
;p

{rosalley}
s"~ (pronouns sendiri) laa ko ni ;^

;p

pestisid said...

"puk puk, malu i tauu dd dudu dodol, mane nak cari tulisan secantik i ni, hahaaa;p"


alaaaa..belambak kat soalan2 past year time mude2 dulu.tihtih.

dd dudu said...

{pestisid}
ha haaaaaa haaaaaaaaa haaaaaaaaa
ross cepatlaa bace komen ni :'D kah kah

rosealley said...

hahahahahahahahaaaaa

ouch ouch,
mengena terus ke tangan, ouch
haha, cantik xcantik tulisan 2 gak la yg ko kene ngadap kaan;p

pestisid said...

cantik cantikkkk..
tepakse mengaku sbb takut kene sumpahan org pandai.

dd dudu said...

pukk xpelaaa lisa, kene sumpahan pun xpe sbb mane ade ngadap final exam dah hik hik

pestisid said...
This comment has been removed by the author.
pestisid said...

uhk tapi diri ini mahu mengadap oracle cert yg masih blum diketahui bilekah?takut diriku menjadi sangat lembab di bahagian kepala otak akibat sumpahan mawar(direct translate ros)hikk..jum panggil die si mawar

vxailde<-tak cantik la..

dd dudu said...

mawar?? ha ha ha gelak2 geli perut ha ha ha ko ni lisa! ade2 jek puk ku~ ;V