Tuesday, October 21, 2008

owh makasih lina~

ni mase nak g open house kak fae :)
lina xsuke gamba ni, tp sy mmg suke letak gamba yg die x suke he he he

owhh berkenaan tajuk di atas~ ;p emm kat umah sy sebenanye ade mak, ayah dan sy.. so slalunyee graf kitorang same jek, ayah tgk muke mak, mak tgk muke sy, pastuh sy tgk muke ayah balik ha ha ha ;D di sebabkan iteww hujung2 minggu sy suke ajak lina tdo umah sy, untuk kasi graf tuh berubah cket hehe paham x paham x ;p

so wikend hari tuh, sabtu, kitorang g umah kak fae same2 ngan encik kuku, rossa dan tunangnye, aya ngan wawa.. makan2 borak2.. bes2

pastuh malam tu ade laaa kenduri raya rukun tetangga kawasan perumahan ni hehe, slalunyee xkan turun punyee sbb maluuuuu segan2 ( ^.^ ) .. hee alang2 ade lina, bole laa ajak die teman makan2, hee makan2 okieeee jgn di sia2kan ;p ha ha ha sgt kelaka sbb lina kene teman g kenduri rukun tetangga

hari ahad lak, g umah mak sedare kat ulu bendul... xdelaa sunyi perjalanan sbb ade gang kat seat belakang hee ;)

uh gamba kat sebelah ni nmpak sgt kan muke sy dah naik giler ------>

pastuh balik tuh g jln2 kat carefour wgsa maju heeeee

makasih ya lina kerane menemani wikend2 ku ;) camtu rupenyee rasa bile adik pompuan atau kakak pompuan kan^^ nak wat ape2 xdelaa malu2 sgt hihi

13 comments:

rosealley said...

best kan bila ade gang macam 2, sonok sangat wat teman g mane2, nak jugaak, adik pompuan ade, 2 orang agi, beza umur jauh, so xleh nak wat gang sangat, huhuuuu

i feel your happiness, sebab bila aku bawak balik kawan ke rumah, seronok je kalo nak jalan g mana2, hehe

dd dudu said...

klu macam tuh, em lagi bes kalau ade kembar kan kan kan same umur hehe

hee thanx sbb rase ape yg aku rase^^

pu~ ;p

pandangdenganmatahati said...
This comment has been removed by the author.
pandangdenganmatahati said...

mmg besh tp kdg2 aku malas gak nk itut kakak aku p mane2 hahahaha
tp ade adik y berani mcm adik aku besh sket..suh beli pirate cd kat psr malam pon die xkesah hahaha

dd, ltk la bnyk2 lg gambar y lina xsuke tp ko suke hehehe

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
hehe marilynn mmg selambe gteww ;p

alaaa tp lately yg dah makin gemuk ni, byk gamba aku yg aku xsuke

kof kof kof terbatuk pulak

pestisid said...

ko ltak la banyak2 lagi gmbr lina x suke.hahaha.sy suke laaa buli lina.hiks.lina ko jgn marah tau.

pestisid said...

eh dd saye ade 3 org adik pompuan sume same tinggi je ngn saye tp sume badan kecik skit dari saye dan sume 1 kepale je dan suke itut sy jalan2 dan suke gosip.jeles x jeles x?

dd dudu said...

{pestisid}
waaa jelesnyeeee puk puk byk kali sbb sengaje menjeleskan sayee waaaaa

lina said...

akhirnye dd berjaye gak wat entry pasal aku...

tq dd wpun aku x ske gmbr tuh... mmg xske pun. gmbr ni mmg tersgt la nmpk aku berisi. pastu terselak lak baju kt peha... ish..ish buruk benor figura aku ey..

ruginye aku x snap gmbr ko curi2 arituh.. xpe2 nnti aku cube.. heh heh heh (gelak jahat)

dd dudu said...

{lina}
wahahahaha xtakut langsung ngan gelak jahat ko hik hik hik

;p

pestisid said...

dd aritu sy kate takmo taruk shout out.tp tepakse gak aaa.nnt nak duit nuffnang byk, tepakse tarik org masuk gune shoutbox.eh ehhehehehe.

dd dudu said...

ko dah taruk ehhhhhhhhh

ngeh ngeh ngeh (gelak jahat, torchlight suluh ke muke)

lina said...

wah!!!! pestisid wat shout box.. heh heh heh