Thursday, August 6, 2009

bisikan sekuntum bunga

penatnyeee..
penatnyeee mental dan fizikalkuu..
nak naik tangga pun x larat..
nak buat kerja pun, otak dah penat...
tak laratt..
tak larat...

sorryyy sorryyy sorryyyyyyy~~~~~~

**sorry pada sesiapa yang aku perlu say sorry.. past tense, present tense, future tense.. hamik ko vocabulary BI pun masuk.. xde spesifik subjek, tapi nak say sorry pada ape2 perkara yang dah lepas dan untuk sesiapa yg aku perlu mintak maaf di mase hadapan.. huk huk..

sebenarnye gugel gambar "bunga layu/wilting flower".. tapi last2 jumpe gambar ni, oh aku tersuke...

tatatata~~~

10 comments:

[z@ck] said...

maafmu diterima..
hehehehe..
tiba2 je..

lina said...

kamu tengah stress nih.. ade bunyi2 nada2 sedih sajork beberapa hari ni. cheer up babe =)don't sad2 ok.

pestisid said...

dudu jom bergembira jom. cian ko.x ckp tido. pu~
see u.

ReD said...

mmg kepenatan.. hurmmm...

mun-e said...

dd nak cari keja lain x? kat blog aku ade iklan keja kosong ;p


okay x lawak ;p

dd dudu said...

{zack}
hehehehe thanx ;p
tetibe ;p

{lina}
thanx lina^^
cam dah ceria siket ptg2 ni hew hew hew

{pestisid}
hee gembira jumpe ko td :D masih kelaka seperti dulu, pu~~

kak asi~ puksi puksi~

{red}
hrm.. linda rehat leklok ye =)

{mun-e}
ko nak aku keje kat Sport Toto? pangg~~~

;P

pestisid said...

hey puksi puksiiii~.

bukan betul ke ko yg ckp kak asi. ke saya mimpi.

tapi pernah berlaku kejadian yg betul2 sebut nama kak asi. aaaaaaaaaaaaaah..

dd dudu said...

bukan sayee arrr

xpenah sebut kak asi

hik hik

ke ade sy salah eja kat sms??????

pestisid said...

ko mmg ckp kak asi.
sy tidak mau mengalah. hahahaa

dd dudu said...

{pestisid}
cehhh
fulu butut~