Friday, August 21, 2009

Setem best laa :D

Semalamm tengok cite Setem.. bess nyeeeee


hahahaha masih gelak sampai sekarangg :'D
aku xtaulaaa org lain caneee kaaann review dorang (xpenah bace mane2 review), tapi aku sukeee gilerr... dorang punye lawak, lawak sempoi (u know laa kann klu afdlin shauki berlakon canee), lepas tu lawaak pandaii, bukan lawak bodo tauuu, lawak graduan (hik over sungguh di sini) ;P

karya kabir bhatia memang bess2 belaka :D ahh sungguh like sungguh like (aksi org nak cakap omputih tapi rojak ;p), sukeeee sangat filem2 beliau yg tersusunn jekk scene2 diee =)

honestly kann mase mule2 masuk dewan wayang tu... ermm aku cam ngantuk2 siket starting die.. ntah sebab x klimaks lagi kot, aku siap tertidur lagi ;p last2 terbangun sebab dengar kuku gelakk hik hik.. lepas tuu aku terus gelak hee pastu x ngantuk2 dahhh.. segar sampai abes citee.. dan asyik gelakk... suke laa cite setem! sebab setem kan ringan, nipis dan halus dan senang terbang kann, jadiii bile setem tu melayang, ngan aku2 sekali menjerit aaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaa takut setem tu landing kat tempat yang xpatut :D heee sungguh lucuuuuuu

hingga aku harapkan cite tu x abes2.. nak tgk lagi nak tgk lagii... ;P

aku x nak review sangat cite ni, takut korang x saspen tengok cite ni, hehe

tapi afdlin shauki kelaka!! tengok die berdiri pun aku dah gelak hihihi straight! straight!

vanidah imran canteknnyyeeeee, suke tgk die jadik kakak yg sangat sayangkan adiknye :D


que haidar jadik buta tapi kelaka bilee die ketagih memandu :D

abang mani jahat tapii kelakaaaa bile dah akhir2 :D

bront paralle aka burn digambarkan sungguh jahat yang macho apabila menembak sana sini diiringi muzik i love rock n roll!! (eh yeke lagu ni?)

aku paling gelak gilerr222222222222 watak ariyanto (x ingat nama sebenar)... kelakaaaaa sungguh die jadik indon yang tetibe terlibat dengan situasi rompakan setem ni, asyik tanye bole balik x bole balik x, hik hik suke tengok isma(eh tetibe dah teringat nama die ;p) berlakon jadii indon sesat, dulu die ade berlakon jadik indon sesat jugak dalam cerekarama hari raya dengan rusdi ramli.. kelaka okayy ;'D


diana danielle sweetnye dieeeee, hohohoho

watak2 lain pun bes gak.. org jahat pun bes ;p

haishhh kesimpulannyeeee, aku suke cite yang macam ni :D aku gelak dari hatiku yang ikhlas :D lawak versi yang aku sukeeeee :D

hepi nyee dapat tengok cerita yang berkualiti

dadada (' '.)/

5 comments:

zieda said...

dd...kite pun dah tgk..klaka...mule2 cm dd gak, xphm nape dorg le gelak awl2 tu, lepas tu bile dah start gelak mmg asek gelak jew! hahaha...my bf siap tgk 2x ok setem tu..lalala...
:D
zda start gelak bile setem tu terbang2 smpi ke afdlin..hahaha...

mun-e said...

ala xsempat tgk..esok posa dah. hokhok

dd dudu said...

{zieda}
kann kannnn
ehh kite pun ingat nak tgk 2x laa leh x hikhik
kite sukee laaa cite ni :D hohoho

yg terbang2 tuuu dd banyak jerit aaaa aaaa aaaaa pastu gelak2

hihi

bes kan zida :D

{mun-e}
hok hok tapi muni cite tu besss

hehe

anneweeza said...

heee....br bc entry dd pon dah rs cam lawak..huhuh..=D

teringin gak nak g tgk...tp cam takot nak g tmpt org ramai...uhuhu... =( gerkk....gherr...

dd dudu said...

{anneweeza}
hehe kite pegi weekdays hari tu, so x sesak sangat orang ;p

hee kite paham nape anne takut nak g tempat org ramai.. bagus, mencegah lebih baik dari mengubati ;) ermm tp klu anne nak tengok jugak kann, erm erm anne pakai la mask k ;)