Sunday, August 23, 2009

Botanical Garden, Bukit Tinggi


Botanical garden ni terletak jauh sedikit dari Colmar Tropicale tetapi dekat jek dengan Perkampungan Jepun (jap2, nanti aku update pasal perkampungan jepun ya ;p)..


sesiapa yang suke kehijauan dan bunge2, musti suke datang sini.. tapi akan kuciwa sedikit kot sebab daun daun dan bunga die macam banyak lubang2 laa, dah kene makan ulat ke ape.. hermm macam x terjaga siket.. kenapa yaaaa~~ perlukan pekerja tambahan kaa~~ meh saya volunteer hihi~

kehijauan~~ (photo atas ni di gugel di sini)

di sebalik daun2 (ikut aje laa cakap photographernyee ;p)

di sebalik bunga pulak, hik

mukee hepi^^v
haihh semua pun muka sendiri ;P
besday sapaaa la nii yek sebenarnye ;n


bunge pelik.. ke x pelik ek bagi korang? pu~

ermm sekejapan aje kami di Botanical Garden ni, sebab nampah path turun bawah nii, tapiii~~ cam x nampak orang pun turun bawah~~ ataupun diorang dah turun tapi dahh jauuuhhh ke sanee~~ x mo laa turun~~

gambar ini di ambil di sini

kitorang pun pata laa balik, tempat yg ramai orang siket hehe, sambung bergambar yee ;p

purple di tengah kehijauan.. bes gak buat wallpaper ni =) hew hew


lepas ni aku akan tunjuk Japanese Village pulak ;)
dadada (' '.)/

2 comments:

ReD said...

hoho.. chantek nyer pemandangan..=)

dd dudu said...

{ReD}
Subhanallah, cantekk :)