Monday, August 3, 2009

oh siti mas ayu~

ayu..
apa khabar kamu di sapura crest?
bagaimana hari pertama di tempat kerja baru?
ade kawan x..
ade kawan untuk lunch x..
ade sesiape mencube untuk buli ko x.. (berani nak buli prebet wataniah ni ;p)
hrmm..
kalau x ada kawan, ko balik laa oas balik ek..

sunyi ah ko xde..
ko kan sengal cam aku gak huhu..
sekarang aku xde team "84" dah..
lepas ni aku kene bahan sorang2 laa since ko dah xde..
wuuuwuwu nanges sampai kuar hidung :}--


tempat duduk ko, linda dah duduk tau..
cam pelik pulak nampak kepala sebelah aku..
selalu x nampak kepala ;P (jangan mara ayu~)
yelaa.. mase ko ade dulu, ko ade ke xde slalu aku x perasan (jangan mara ayu~ ;p)
ingat tau.. kalau xde kawan, balik laa sini ek..

salwa dan hakim..
ape khabar korang jugak huhu
sume pakat2 tinggalkan iols tauuu (T_T)

oh ayu...
terimalah lagu 1234 (Plain white T's) dari ku untuk mu.. sob sob sob

gang 84 forever ;)


ayu yang tetibe tak terkata, terkesima, terkedu, bile tau cupcakes ni rupe2nye untuk die haha sebab sebelum ni, kitorang 3 (dudu umu ezan) tipu die cakap cupcakes ni dudu nak bagi ke kuku ;p pastu tanye lawa x lawa x, ayu pun "waaahh~~" tertipu suda kamu~~ ;P

gambar cupcakes yang lebih menawan sila masuk ke blog gambar ezan ye =)


tertumpahnye air mata seorang wataniah di depan cik lutfi sewaktu nak berpisah ;p "cik, terima kasih, halalkan makan minum saya, terima kasih ajar saya selama ni" sob sob aku pun sedey siut.. sori yu, aku xcakap byk dengan ko mase ko datang ke tempat aku nak mintak maaf bla bla.. sebab aku jenis lembik gak ;p x berani sangat pandang mata ko, hohoho sori aku salam cium ko pun acuh x acuh.. sowiiiiiiiiii


yuyu bersama Megatron yang berseluar sukan ;p, luqman'nisa upssss, dan fahmi otomen


yuu, jagalahhh mende alah yang warna warni ni baik2 yee ;)

tata ayu... gud luck in ur future undertakings =) kamu adalah insan yang aku pernah kagumi sebab ko baik hati giler2.......


oh ps ku --> bace laa blog linda.. lawak giler okayy kesah kitorang borak pasal telur ayam ;D

13 comments:

mun-e said...

hensemnya en lutfi itu.

sori komen bukan untuk fokus entry ;p

salwa said...

hukhukk..mesti sunyi oas kan..tp dgn adenye dd yg ala2 bdk 5 thun mesti xsunyi oas..haha

dd dudu said...

{mun-e}
wehh muniiiiiii~~ cik lutfi bace laa blog akuuu.. habeslaa koo~~
lebih baik ko privatekan blog ko untuk sementara waktu ;P

muahaha

{salwa}
eh salwaa ko tertinggal "1" kat depan "5" tu.. aku bukan 15 tahun ke ;p hehehe

salwa, ape kabar si kuning?
menjerit lg x ko

;p

ReD said...

eeh? dd salah tulis la.. nangis sampai kuar hidung??hikhik..

nama baru ayu eh tu SITI MAS AYU?? hehe ;p

Apple Cute said...

dd..thank...
hohoho walaupun aku ganas...masih lagi ade kelembutan dalm diri ini...muhahaha ;p

any way aku berpose hahaha...baru terhegeh2 nk pose..;p

wa rindu korang sob sob sob :(

dd dudu said...

{red}
huwaaarkkkk kuar air hidung sebenanyeee

waaaaaaa tertinggal "air" ;O

eh cik shahir yg suke panggil siti mas ayu, dd terikut lak hik

{apple cute}
haa kantoi bace blog dd kat opis baru ;p hehehehe

ganas ade kelembutan indaaa~~~~

klu rindu meh ar cini ;p

Ezzan Yusop said...

cik lutfi hansem muni???? OMG!!!!
muahahaha....
kire ezan n dd ni bertuah lah kan dpt bos hansem...jgn jeles u olss...muahahaha!

rosealley said...

seronok jugak dapat kawan ngan ayu walopun skejap sahajo, ayu yg sgt merasai kesakitan org lain, hehe;p

Apple Cute said...

haha ros... merasai kesakitn org lein..ni mesti kes aku terasa lebih2 nie..muahahaha..

dd hidup mesti terus !!!

situasi normal org baru macam aku.. ;p

dd dudu said...

{ezzan}
oh sile laa private kan blog anda tuk sementara waktu jugak ;p cam muni ;p
hihi

{rosealley}
ha'ah kelaka kan ayu... ingat aku je yg camtu, sekali ayu lagi dasat... bile cite pasal org bersalin ke, cedera ke, terus die yg liuk2 cam ulat sakit hahahah

kelaka laa yu :D

{apple cute}
yeahh dd akan teruskan hidup!! :'o

ayu pun perlu teruskan hidup jugak :'o

Ezzan Yusop said...

ezzan takdenye nak private kan blog. nanti nuffnang i x generate income. hehhehe!

oh, sungguh rindu ayu...sob sob!

dd dudu said...

{ezzan yusop}
ceeehhh~~~

nuffnang sajeee diee~~ ;P

Apple Cute said...

pasni mesti nuffnag ezzan melebih aku..hokhok...da takde tukang klik iklan sendiri da..muahaha ..