Saturday, August 22, 2009

Colmar Tropicale, Bukit Tinggi

Colmar Tropicale terletak di Berjaya Hills, Bukit Tinggi.. ketinggiannye adalah 2.600 feet above sea level.. yang uniknya, adalah, Colmar Tropicale di inspirasikan oleh 16th Century Colmar Village di Alsace, France. Architecture nye yang sangat cantik, historically-design, dan hiasan2 yang digunakan dalam Colmar Tropicale ini akan menimbulkan European feel zaman dolu2 pada pengunjung2 ;)

kalau nak jalan2 kat sini memang best samada jalan sorang2, jalan dengan kawan, dengan kawan2 atau dengan family.. kalau stay sampai malam, lagi banyaklaa kan aktiviti yang ada macam lively street entertainment dan stage performances dari local dan foreign artistes.

ok sekarang jom bosan kan diri anda dengan melihat gambar2 gembira ku di sana.. hoo~~ jauh dari segala jenis kesibukan~~ sangat senang hati^^



jom masuk ;)

sangat hepiiii, tengok angsa ni^^ bersar lak tu hoho~ lepas tu tengok ikan n the gang berpusing2 dalam air, mereka happy saya pun happy^^

saya umur 25 tahun x penah menjejakkan kaki ke overseas~ heh
jadii haruslah bergambar poyo2 di sini ;p
cam kat luar negara punye street x? ;p
pangg~


mase tengah bergambar ni, suasana diiringi lagu soparno france, hik hik memang naik feel~ ;p

berminat betul dengan semua jenis tingkap kat sane ;) hihi

besarnyeeee :O

iyahhh yahhh jalan lagi, jalannn ;o

di sebalik tembok2


waaah memang hepi laa sayaa (^o^)
hok ni besday siapa sebenarnye ni ;n

gambar kuku? huk kuku x suke bergambar, gambar berdua pun susah nak dapat tau, tsk tsk..

oh secare kesimpulannye, aku suke jek Colmar Tropicale ni.. tapi kuku cam x berape minat ;p ho ho~ aku lak cam berminat jek nak bermalam kat sini nex time dengan family, dan amik feel french di waktu2 malam hehe.. ini contoh bilek yang aku gugel, oh sangat ceria kann


hehe ^^v

4 comments:

lina said...

gaya dah ade mcm g oversea ;p

suke style baju kamu n see u wore purple ;p

pestisid said...

oh nak pegi jugakkkk.

rosealley said...

owh bestnyerr, nak g gaak

dd dudu said...

{lina}
linaaaaa aku xtauu kenapeee dengan aku latelyy niiii asikk purpleeeee jeeeeekkkkkkk

dah makin byk pulak koleksi purple ko hoho~~

{pestisid}
jom lisaa!! :D

{rosealley}
jom rossa!! :D