Monday, August 17, 2009

random pics =D

nak rumah comel ni di masa hadapan :D
ok, ini adalah tabung ;n tapi nak jugakk tabung ni, bole buat menyimpan syiling,kumpul2 untuk beli rumah kemudian hari ;D
ade siapa-siapa nak belikan aku ini tabung? ;p



latest mms dari sekeping ja... owhh Adam ku sudaa botak, nak itut macam kepala pakcik kuku ekkk ;p



ini cousin ku, namanya mimi, umur nya 5 tahun..

papapa~~ bunyi sms masuk..

mimi : kak diana wat gapo tu
saya : kak kat ofis ni, tengah keje

beberapa minit kemudian..

mimi : kak diana wat gapo tu
saya : kak tengah meeting ni
mimi : laaaaaa, tadi akak kateee akak kat ofis, sekarang kate tengah meeting pulak

xyzabc1234 uhh tell me howwwwwww (>.<)



siannyee umu makan mengadap Shieldtox

okieee dadada (' '.)/

11 comments:

noname said...

ya idola adam adalah diriku ;P

ksiannye ummu~ ;P atau dia sbnrnye tgh plan sebuah sketsa antara ummu, shieldtox, nyamuk dan dot dot dot ;P

dd dudu said...

{noname}
deeeeee~~~ (adam buat muke senyum n) =n

hik hik cerita "kesah seorang gadis yang ingin makan tanpa gangguan binatang kecik yang terbang2"

;p

:: Si Ummu :: said...

amboi2, pasangan bahgia ni...ewah!bukan la...umu adlh model terbaru tuk shieldtox ok...yes!!!aku bjaya kalahkan malik nor...hohoho ;p

noname said...

wau! ummu berjaya kalahkan malek nor.. (membayangkan rupa ummu yg berjaya kalahkan malek nor) ;P laariiii!!

mun-e said...

ade siapa-siapa nak belikan aku ini tabung? ;p

tabung aku kasi tahun lepas tu dah penuh dah?

sekian, comment yg dtype secare cepat (tgh restart resin ni ;p)

dd dudu said...

{si ummu}
umu bukan duta buah lai ke ;p

{noname}
umu kuat laa ;p

{mun-e}
aku lak taip lambat2 reply comment ko hee

lerr tabung ko bg tu tuk kumpul syiling tuk kawenn ;p

hik hik

mun-e said...

yeay bole type scr lambat dh :D

eh muka adam bile dah tembam sikit mnyerupai shah lah. hoho. mana muka atuknya? :D

yeke smpan utk kawen ;n aku buat spotcheck kat rumah ko kang ;n

mun-e said...

cop cop

lupa nak gelak kat gambar ummu tu
wahahahahahha lawak laaaaaaaa lawaknyaaa lawak plus kesian ummu makan ngadap shieldtox tu hahahaha

alalala makan beralas kan sokkabar. hehehe. cam aqil la ummu ni nak makan alas2 sokkabar.. takut sepah yeee :D takut makcik dd marah yaaaa hikhik :D

mun-e said...

mimi : kak diana wat gapo tu
saya : kak kat ofis ni, tengah keje

beberapa minit kemudian..

mimi : kak diana wat gapo tu
saya : kak tengah meeting ni
mimi : laaaaaa, tadi akak kateee akak kat ofis, sekarang kate tengah meeting pulak

adik mimi tersalah ke.. adik mimi ingat meeting = dating ya??
hikhikhik

dd dudu said...

{mun-e}
ha'ahh nanti makin lama kang adam cam muke ja pulakk

hik hik

errrrrrrr errr~~ (tetibe jadik gagap)

;p

{mun-e}
heee heee tu meja megat laaa
umu takut megat marah laa kot hik hik

{mun-e}
arkkkk, yekee?? nanti aqil umur 5 tahun cube ko tanye aqil meeting tu apa ek

uh uh

StingRay said...

makan ngadap shieldtox...



ha ha ha