Monday, August 31, 2009

maaf, daku hilang tanpa pesan

-a quiet moment-

the last 6 days or so, i've made my blog privated/closed...
Sorry everyone.. sorry sorry for privating my blog without notice..


well, the reason why of my little absent lately is because... i'm under heart-construction.. cewah ;p


okie to be honest, ermmm there's a friend who told me "tak manis" pergi bukit tinggi bersama kuku..and don't be too open minded sebelum kawen..

err well~ actually i have no comments bout that.. but being me (complicated me), i kept thinking..thinking..thinking~, about the "pandangan orang yang x kenal i" yang bace entry bukit tinggi tu, yang tengok gamba2 tu.. ermm last2 i pun jadik la stress (tiru ayu cakap i i sekarang).. hoho


but its okay :D after the constructions (cewah lagi), erm i dah ok dah..

Bukit tinggi~ those memories are too precious for us^^

as long as me myself, kuku, my family and friends knows who i am, that would be enough for me =) rite ;)


to a friend, i appreciate your advice.. and i will take the words positively k ;)

now, Im finally opening my blog again ;)


Thanks to all my beloved friends and readers who've been asking where I was. Well, Puteri Buah Peach is back (^^_)v


p/s --> sebenarnye berfikir nye kejap aje, tapi asyik x sempat jek nak open blog balik due to the biziness.. sabtu ahad isnin 31 ogos aku datang opis tau, sob sob

16 comments:

Ezzan Yusop said...

kenape entry ni xappear ek kt blog ezzan? cam die x tunjuk pn dah update...hmm...


welcome back sayang...
haaaa, kuku sila jgn nak jeles xtentu arah. muahahah!

dd dudu said...

{ejan bojan eh silap ezzan yusop}
ermm sebab blog ezan dah majuk ngan entry dd huk huk

ohh time kaseyy sayangg~ ;P
;p ;p

surney hasniey said...

emmm...gitu kesahnyeee...
takpela, whatever u do...as a fren, i'll always support u... ;p

anneweeza said...

(^______^) *happy~~
slamat berpuase!
tetibee..hikhik ;)

lina said...

babe, ingat tau. jgn tukarkan sweet memory jadi sour. i will always by your side =)

ReD said...

yeay!! dia datang..jeng3.. dgn lenggang gediknyaaa...lalala~~ ahaks ;p

xpe2.. mulai skrg, lpekan aje sume tu.. org lain x knal & x tahu.. lantak la nk kata ape.. yg pnting...kita enjoy!! hihi..

pssstt.. bcakap dr pengalaman.. yg lbh sadis dr ini...huhu

dd dudu said...

{surney hasniey dan lina}
hihi thanx kamu kamu, aku pun dah x stress dahh ;p Alhamdulillah

{anneweeza}
hoho baru ingat nak emel anne gtau kite dah open blog, skali anne dah bagi comment suda~ ;p

{red}
yeh yeh enjoy (^.^)/

hoho linda yang dah makan garam~

shitah said...

puteri dd, jgn cediy2 ag tau..

dd dudu said...

{shitah}
baiklah puteri shitah
hik
x sedey daaa ;)

kite harus berfikiran positif yeayy

ciare (^_^)v said...

lorh yeke?? huhu tp cam pelik jek. sbb ko kan dah tulih pegi sane dlm 2-3 jam jek kan?

hihi..xpe lah dd...tiap org pemikiran dia lain.

lenkali pegi genting plak. jgn lupe ajak i :p sajee bikin panas aku nih. heh =D

dd dudu said...

{ciare}
ngeheeeeeeeee

heeeee nakk nakk g gentingg \(^o^)/
tapi tunggu h1h1 reda dulu heheheh

pestisid said...

eh eh bukan mak ko dh bagi izin ke kan?? lagipon balik hari. ape beza kalau pegi soping sogo ke, klcc ke, pegi makan2 ke dgn boifren dlm keadaan sesak2 jammed dgn pegi bukit tinggi yg walaupun jauh siket tp x jammed? etap di dalam kereta dan keluar sama2 kan?takpe takpe dudu, takmo tau pon sape kawan ko yg ckp x manis tu, tp sy di sisi ko. walaupun komen ni berbaur sediket emo (pasal dh lame x online), tapi tetap menyokong ko. puksi forever.

noname said...

pestisid;
yeah! fiwiiittt!!! comment yg ku tunggu tungguu!! cayalah pestisid fulu ;)

dear dudu, cheer up ;)

dd dudu said...

{pestisid}
weh lisa, sy baru lepas bukak fb ko, ooo patutlaa ko emo~~ hohoho, walaupun saya macam sokong ko,syed n min.. tapi sy still respect sebab ko say sorry kat dak tu hihi

customer is always right, so pihak sane xleh nak emo2.. kene explain care baik kat customer, baru customer paham..


hee x letak comment kat fb ko, tapi comment kat cni ;p

puksi forever ;)

{noname}
dear kuku, thanx awak ;)

pestisid said...

dd dudu,
tau takpe. dh la dh byk kali kmplen, takde feedback langsung. 10x kmplen pun same je tetap xde pape. huh menyampah betul. reason dorg pasal nak pasang kabel tu makan masa.

apa pendapat anda sekiranya kabel yg terputus adalah digunakan oleh sebuah syarikat yg berdaftar dan hari2 mau gune internet. haruskan opis tu tunggu smpai 3 bulan tanpa talian fax, tepon dan internet? choy. oh harus buat 1 entry pasal ni.


sy tepaksa say sorry sebab die lagi tua setahun dan die kwn baik saya ms skolah rndh, mls nk gaduh walaupun sebenanye die sndiri yg reveal tanpa sape2 paksa pun yg buat keje lembab tu mak die. kalau die x bersuara takde sape pon akan tau betapa lembab nye mak die wat keje smpai dh 2 bulan dh takde line tepon umah sy tu.

Anonymous said...

hehe..sape yg selambe sound ko tu? adlin aman ramli ke? hik hik.. tu la len kali kalo nk ngedate ngan keri kt mn2 bwk je aku ngan adam.. xde la adlin aman ramli tu bole sound2 ko lg..hee..

yg benar;
_ja_di_atas_tujuh_