Tuesday, September 1, 2009

channel 188

31 ogos 2009, 11:41 pm

huk huk taip entry ni sambil layan channel SITI.. tapi dalam mase beberape jam lagi channel ni akan di tutup uwaaa waaaa, nak layan lagiii, janganlaa tutup channel SITI :'O kedekut oh astro, kasik 2 hari jek on channel SITI, pu~ buuu~

dari semalam kalau aku berada di rumah, aku hanye bukak channel 188 jek.. tengok konsert siti yang kat istana budaya tu.. lepas tu layan video klips lame2 die sambil mulut ku ternganga sedikit ;P mak ayah x bole buat ape laa, nak tengok national geographic ke, berita ke, cerita melayu kee, sori sori excuse me kejap ;p

tapi ma kate esok dah xde channel 188 ni.. wuuu

oh p/s ku --> suke siti sebab walau ape pun orang cakap pasal die, die tetap senyum =)

-dato' ct-

4 comments:

mun-e said...

aku tgh layan lagu2 raya ct. hehe

anneweeza said...

oh p/s ku --> suke siti sebab walau ape pun orang cakap pasal die, die tetap senyum =)

harussla kamoo contohi nyaa... ;)

ReD said...

aahlaa..kite pun layan konsert kt istana budaya...pagi semalam...kot.. ;p

dd dudu said...

{mun-e}
ooooh hahahaha lagu raye ct xdelaa pulak dlm pc opis ni, haih~

{anneweeza}
yehhh, i'll try (^^)/
tapiii~~~ klu dah namanya dd dudu, hoh menangis ajeklaaa

kikiki

{red}
huhuhu lepas ni xdek dahh uwaaa