Monday, September 7, 2009

BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST


(kura-kura mengeluarkan kepala nye dari cengkerang dan masuk balik dalam cengkerang sebab segan huk huk)


aci takk kalau saya pun nak join contest ni :D
tapi kene tukar tajuk siket ni untuk saya ;p "GIRLS WITH HIJJAB CONTEST" hehehehe tiba-tiba perkataan 'beautiful' hilang ;p


to penganjur contest ni, Puan Lynna,

1) saya dah jadik follower Puan Lynna, publicly =)
2) saya dah link kan ur url blog dekat 'Recently Updated' dan 'R.E.A.D.S'
3) saya dah letak baner kat sidebar
4) saya dah letak gambar saya, dekat bawah ni

baca Bismillah dulu ye beramai2..

dup dap

dup dap

dup dap

aci tak letak gambar ni?

tema sendiri : muslimah berkerjaya, simple dan ceria
;p


slogan ciptaan sendiri : saya memilih hijab ini kerana ia sangat sesuai untuk dipakai di pejabat, terutamanya selepas menunaikan solat Zohor, hijab ini sangat mudah untuk disarungkan semula.
(tidak melebihi 20 patah perkataan)
;p

waaaaa lari lari menyorok belakang umuuu~~ segan arrr~~ umuu~~

oh p/s ku --> thanx to Puan lynna sebab anjurkan contest brtudung ni dan bagi saya peluang untuk try masuk contest, hihi =)
kawan2 ku sekalian, jom sama2 masuk jom ;)

16 comments:

ReD said...

yes2!! akhirnya.. dd join jugak!!muahaha

:: Si Ummu :: said...

hahahaha...segan indaaa~~

dd,apsal nk sorok blakang umu ni??kalo umu pn msuk contest ni, kte nk sorok kt mane dd??

arghhhh!!tidak dpt menerima kenyataan kalo ttbe diriku TERmasuk contest ni ;p

Ezzan Yusop said...

chantek giler kakak ni....bleh berkenalan? :D

ReD said...

~ ummu ~ tarik la dua2 skali nyorok bawah meja...hikhik

dd dudu said...

{red}
huk huk huk yehh dd teman linda jek ni tauu ;p siew siew siew~

{si ummu}
umu nyorok laa belakang ezan pastu paksa ezan join pulak ;p

tak leh terima kenyataan indaaa~~~~~~~ umu kan cunnnnnnnnnnnn

pakai tudung pun selaluuu kemasssss jekkkk, sangat sesuai okaaayy nakk join :D

{ezzan}
nak rase pelempang perisa murtabak takkk ;P

puk puk

ezan cunn sehhhhh, bibir lawaaaaaa

hik

ezzan dannn umuuuuuuu, cepatlaaaaa joinnnnnnnnn, ini pertandingan tudungg, bukann pertandingan sape cunnnn

cepat publish post sekarang!

dd dudu said...

{red}
haaa tu laaaa ;o

mun-e said...

aci tak masuk tapi letak gambar kakak aku? :P

dd dudu said...

{mun-e}
acii acii, letak gambar intan tgh beli nasik lemak pun bole hihihihi pastu ko kene kejar je la kot ;p

Ezzan Yusop said...

tengok dd n linda cun, trus trpkse pdmkan niat mak... :((

dd dudu said...

{ezzan yusop}
penumbuk perisa murtabak satu ;o

rosealley said...

korang nyorok berdepan masing2 la kalo gitu, hahaaaaaa,

dd dudu said...

{rosealley}
nak nyorok belakang ko la ;p hihi

uit rosaaa, jom laa join gakkk.. ko pakai baju checkered + tudung checkered hihi ahh cun aaah~

l y n n a s h a a r i said...

penyertaan anda telah diterima.tq join my contest

dd dudu said...

{lynnashaari}
Sama2 puan lynna ;)

ciare (^_^)v said...

hihi..tergelak kecil ;p

dd dudu said...

{ciare}
alaaaaa ciareeeee (^o^)