Monday, September 28, 2009

Salam Aidilfitri dari dd dudu

ini sticky entry yo..


hihi seperti tahun lepas, saya minta tulun hasni kesayangan saya untuk membuatkan kad raya untuk saya, hehehe... nak buat sendiri, macam x lepas jek, kang jadik macam kad birthday lak, hew~

hasni, terima kaseh yee :)

huhu kad-kad yang ko buatkan semua lawa2.. rambang mata aku nak pilih yang mana 1.. rase nak upload semua jekk..


Untuk semua kawan2 saya.. dan readers blog ni..
Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri :) minta maaf ye, kalau ada tersilap kata dan tersinggungkan hati kalian dalam percakapan seharian saya, mahupun dalam tulisan saya di blog ni..

Bergembiralah di Hari Raya :)

akhir kata... nak cakap..
arghh tak tahan! nak upload jugak lagi satu versi kad raya yang hasni buatkan :o


hik ;p

oh p/s ku --> ezannn~~ soriii.. dd tak ade kad raya untuk gantung2 laa huhu.. kad mother's day adala yang kite simpan kat umah huk2.. nanti printlaaa kad raya kite ni pastu gantung leh? ;P hehehee

13 comments:

surney hasniey said...

dua2 kad raya ko letak.. :O

Jangan lupa transfer upahnya dalam akaun cimb aku yek?? ;p

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin

dd dudu said...

{surney hasniey}
tu laa pasal, rase nak upload kelima-lima nye jek :O

heh, kan aku dah kate, aku bagi duit raya kat fesbuk ajek ;p hehhehehe

Selamat Hari Raya to hasni :) nanti dtg umah tauu

JIVEBUMZ said...

selamat hari raye..
jemput amek kad raye kat blog akak yer :)

mun-e said...

hihi. posing pegang pipi? :p

dd dudu said...

{jivebums}
okieee time kasey akak :)

{mun-e}
yaa kenapa ;n

atiQah adNan said...

selamat menyambut syawal.. cik dd dudu.. heheh

dd dudu said...

{atiqah adnan}
Selamat Hari Raya tiqah :)

mun-e said...

mcm takut pipi tu lari. hahaha

dd dudu said...

{mun-e}
hoho aksi sembunyi pp besar sob2

viruspadu said...

Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari
Jemah, Laloque, Cica dan Anoi

dd dudu said...

{kak viruspadu}
Selamat Hari Raya Kak vp, laloque, cica dan anoi (^_^)

Tukang cerita said...

salam aidilfitri...

akak lagi suka design kad yg bawah...
apa2 pun, dua2nya cantik!!!
:)

dd dudu said...

{Tukang cerita}
hehe sy tengok pun pening kak, nak pilih mana satu ;D

Hasni memang berbakat =)

Selamat Hari Raya Kak nunu =)