Monday, September 14, 2009

this is so random

hai kawan-kawan, dah shopping raya? :)
saya bershopping sabtu dan ahad semalam berturut2, sampai rasa nak tercabut dah kaki nii, hok hok..

owh surprisingly, baju raya saya tahun ni color kuning :D tak pernah2 dibuat saya hihik..akhirnyaa lari dari color yang senada dengan pink, sukeeeeee ;) tak sabar nak raya makan sedap2 =)

saya shopping dengan mak dan lagi sorang anak tiri keluarga saya (terus kene pang dengan insan tersebut, free-free panggil anak tiri) hik hik



asyik letak gambar senyum jek, nah kasi gambar serius sikit




tapi, macam tak lengkap pulak gambar tanpa senyuman =) hihi


lina ni kawan baik saya.. die tidur rumah saya 2 malam.. tetapi dari dulu sampai sekarang saya tak puas hati kenapa ayah saya panggil dia "adik" ;n sedangkan umur lina sebaya saya ;n

"adik, makan ni dik"
"adik mau makan apa"

mana aciiiii

('o')
<| |>

oh p/s ku --> kalau fikir kelakar, hihi ayah panggil lina adik mungkin sebab ayah rase perbezaan umur ayah dengan lina tak jauh beza kot, hihihihihihi lariiii lariiii dari linaaa~~~~~ lariii~~


alamak.. rindunye pada sambal sotong ma (yang ada telur dalam sotong).. urgghh :]"" apsal eh aku ni suke sangat makan sotong.. jangan jadik sutun suda, ho ho~ ;P

19 comments:

faizah said...

xde ke gambar baju raye...?

lina said...

tiap2 kali ayah ko panggil aku adik walaupun mak ko ckp aku cucu. peliks peliks..

dd dudu said...

{faizah}
surpriseee :D hehe nanti raya pertama baru tangkap gambar ;P

{lina}
tuh arrrrrr... macam ayah aku abang ko pulak hihihihi

lina said...

ayah ko nak feelin muda kot? ;p

dd dudu said...

{lina}
deeee~~ hahhahaha xpe laa kowtt kasik peluang kat ayah aku, feeling muda sekali sekala~

ohh~

noname said...

feelin muda tp ble rmi ank dara dtg nyork2 kat blek sbb malu ;P aww~

mun-e said...

korg g shopping kat mane.. xjumpe pon :p

adik kan panggilan bg anak bongsu.. lina ala2 anak bongsu tiri la tu haha

dd dudu said...

{noname}
awwww~~ ayah saya memang sangat pemalu bila ramai sangat anak dara~ hihi, kalau nak keluar bilek juga, haruslaa cukur2 misai dulu, pakai pelembab hazeline dulu, ;P hew hew hew~

{mun-e}
memang laa xjumpe, ko soping tempat mahal tahap baju rm400 ;p lariiiiii~~~~~~

kitorang soping di carefour dan Semua house dan seangkatan dengannye ajekk ;p hehehehe

dd dudu said...

eh adik = anak bongsu tiri?

hok mane boleh! aku kan anak bongsu ;o
dah la lina tua 9 hari dari aku ;o

ReD said...

terima lah kenyataan bahawa.. lina adalah si adik pada pandangan mata ayahmu...hikhik

dd dudu said...

{red}
owhhh hatiku terlukaa~ ;p

hi hik

mun-e said...

dd.. dkt the curve lagi mahal.. 100++ smp 800++ haha.

dari segi saiz lina mmg la mcm adik kepade ko.. mcm ko tsalah kak L____ tu haha

pestisid said...

sebab lina kan kerang hikkkss..larik2 lina kejar. tak marah kaaan..comel la adik lina.

dd dudu said...

{mun-e}
baju 800? omg! berape agaknye gaji org yang mampu beli baju 800 tu ek ;p siu siu siu~

ooooooh heeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;P

{pestisid}
lisa.. cane lina nak kejar.. kerang xde kaki, hik2

lina said...

lisa.. saya x larat la nak kejar kamu kat kelantan tuh. pose la diku lisa.

dd.. nmpknye ayah ko mengukur saiz kot ;p tuh yg aku dipanggil adik.

dd dudu said...

{lina}
ngeeeeeee ;P

Norliza Zainul said...

heehee biar la kerang merase jd anak bungsu..asik jd anak sulung jek..haa~

ja_di_atas_tujuh

dd dudu said...

{norliza zainul}
puk beriya2 aku klik link name ko, ingat ko dah ade blog.. tapii yang aku dapat adalah "Blogger:Profile Not Available" uh waaaa tertipu nokss


hoh tetap x aci!

;P

Norliza Zainul said...

hee~ hee~ profil aku x boleh didedahkan pade alam maya ni..bahaye~ ngeh~~

hee facebuk pn baru las week aku join..hahaa~