Sunday, September 27, 2009

kuku pulang ke sarang, dan kakak aufa dah kahwin

hoho lately ni aku rase malas jek nak taip entry panjang2, itu yang taip title panjang tu, dengan harapan isi entry pendek pun x ape, keh keh keh ;p

dengan ini di umumkan bahawasanya, kuku bukan lagi orang JB yeay ;) di ulangi, bukan lagi orang JB, dan tidak lagi bekerja di JB, ngerti?? Selamat Tinggal Bandar Pulai Jaya, selamat tinggal UTM, selamat tinggal JB, tataaaaaaa (' '.)/
hik2 kheri rilex ajek, aku pulak yang lebih2 sayonara ;p siu siu siu~~


of course aku yang lebih2, sebab lepas ni kalau ade ape2 hal nak ajak kuku teman tak payah tunggu die balik KL hehe, alwayz available oh~~ bile perlukan kuku, call ajek ;p macam call delivery mcD ;p hik hik lariiiiii~~~ lariii~~~

kuku lapor diri kat JPA 29hb ni.. tak tau laa die posting mana.. lisa, jaga kuku baik2 tauu, gadis2 gomen mesti cun2 belaka kan~ dah laa pakai kasut tinggi hitam awwww~~ tergugat saya yang pakai selipar leper aje pergi keje, huk huk~~

eh aku kene lari tak eh dengan statement di atas ;p jalan laju2 cukup laa ;p jalann~~ jalannn~~~


tamat sudah kisah kuku pulang ke sarang
kini kisah kami pergi ke tanjung karang

2 rangkap kat atas ni pantun tau sebenarnye.. ape? x macam pantun punn?? biarlaa ;P


26hb semalam, kakak aufa (housemate lama saya) sudah di ijabkabulkan dengan suaminya... saya dan kuku di jemput hadir.. jadiiii bergeraklaah kami ke Tanjung Karang, Kuala Selangor.. hoh baru aku tau Tanjung Karang tu jauh sebenarnye.. pu~~~



sepanjang perjalanan tu, mata kami di hidangkan dengan kehijauan estet.. lepas tu, saya suke laa kann masa lalu lereng2 bukit, kiri kanan hijau.. macam Cameron pulak.. eh cantek laaaa, sangat suke.. macam orang jakun dah jadinyee saya ni.. tapi masa cerita kat aufa, aufa katee "dd!!! tak suke laaa lalu situ, peningggg~" ;p


masa sampai rumah aufa, dah ade dah kawan2 aufa, yang bernama shazana dan zie, kawan upm gak ni ;) aufa cantek berselendang purple hehe

sampai2, makan2, borak2, gelak2, jumpe pengantin, tangkap gambar, itu ini itu ini lepas tu beransur la nak pulang

aufa, dd, kak nadra, shazana dan zie


zie, sha, dd dan aufa

lepas tu, kitorang berempat pulang konvoi bersama2 hihi..

jumpe aufa jadik rindu kat aufa huhu.. lepas ni kite tunggu turn aufa pulak yek ;p


13 comments:

mun-e said...

sekali kan. lps keri lapor diri, die dihantar balik ke bandar pulai jaya balik..

haha

Ezzan Yusop said...

dd...mse kt JB aritu, ezan pergi gak pulai..rumah sedara! pulai jaya kot kalau x slah...dkt x dgn tmpt keri? :)

pestisid said...

oh nasib baik ko cite pasal kasut tu. lupa plak nak beli. esok harus cayuk. sy ni smue last minit. pagi esok gak nak amek result urine test, pagi esok gak la nak gerak balik KL, pagi esok la semua semua semua...

pu~ kene jage kuku ke? tanak la. kuku kan takmo 1 dept ngan saya.

dd dudu said...

{mun-e}
haha muni buat klakaaaa (aksi misae gelak tunjuk telunjuk tangan)

taak kotttt ;o

{ezzan yusop}
ooh yekeee, satu tempat laa kot, klu dah namanye pulai jaya gituuu... tah2 keri kenal sedare ezan ;p hik hik

alamak, dah nak gerak ke hospital anta ayah, pestisid jap g baru reply comment ko, pu~

salwa said...

la ingtkan aufa yg kawennnnn

dd dudu said...

{pestisid}
pinjam kasut hitam saye nak? ;p

keh keh, klu macam tu biar kuku keje sorang2 kat dept die.. hee senyum sinis kat kuku ;n

{salwa}
taakk... kakak kepada aufa yg kawen ;D

mun-e said...

cantik la aufa tanpe speknya dan bertudung begitu... kalo masuk contest tu confirm leh menang :p

dd dudu said...

ngeeee, siap pakai bunga tu ;p musti menang hik hik

eh nway, aufa dah pakai pendakap gigi tauu ;) (skema nye panggil pendakap gigi hehe)

pestisid said...

uols. dah beli kasut. hampir2 semangat terbeli 2 kasut pastu tetibe mcm owh owh baik jimat.

ala, i dah ada ramai kwn tau. kuku sorg2. esok wat2 tak kenal kuku. pasal dulu die kurus dan banyak rambut. kui2.

dd dudu said...

{pestisid}
ceh hahahaha

tapi last2 rupenye korang nye seat dah ditetapkan ;p x dapeklaaa nak duduk dengan kawan (cam sekolah2 dulu ape2 hal nak ade teman duduk kihkih)

Tukang cerita said...

tunggu turn dd n kk lak naik pelamin...
:)

aufa said...

huhu..bru sempt bc entry dd ni..
tq so much sbb dtg umh aufa..nanti dtg lg tau...dtg slalu2 ek..kn dd suke scenery yg cantekk itew..hehe..aufa x penah lalu ctu dd sebb peningg..hehe

nway ..tq dd n kuku

dd dudu said...

{Tukang cerita}
aminnnn ;)

doa doa kan la ye kak^^

{aufa}
aufaaaa aufaaaaaa ;o
besnyeee dah tau umah aufa kat neee
dah laa kat tepi jalan
senang ajekkk
walaupun jauhh, tapi jln straight ajekkk, tibe2 dah sampai umah aufa ;D
senang ah