Wednesday, September 23, 2009

Raya ku ;)

Salam hari raya semua~ ;) rasanya ramai lagi x balik dari kampung ni kan? hihihi hari ni raya ke3 saya dah tercongok depan laptop dah, kool tak saya? ;P

siu siu siu~
best tak beraya di kampung? untuk kawan2 yang beraya di perantauan tu, jangan la sedih2 ye (' '.) tak ape tak ape, fikir positif, sekurang2nyaa, kamu ada pengalaman beraya di negara orang, betol x ;)

Raya saya pula, tidak seperti tahun lepas yang beraya sakan di kelantan bersama keluarga mok su.. tahun ini balik ke kampung di Kuantan saja berkumpul dengan saudara-mara =)


baju raya saya berwarna krim kuning yang nak ke hijau (serius tak tau nak panggil color apa)..


abangku dan sepupuku,mimi
haa wahai ezan dan umu~ ini lah abang kite :D sama tapi tak serupa ;p kihkih


Hari Raya Kedua
kalau nak tau, untuk pakaian yang satu ni, dari hujung kepala sampai hujung kaki, semua tone color favourite ku ;)
suke giler ah (^-^)


bersama mimi, mok su kesayanganku dan ma kesayangan ku juga ;)


okiee, selamat makan kuih raya dan selamat pulang dari kampung semuaa ;)

taaaa (' '.)/

9 comments:

ReD said...

kite pun balik KL raya ke-3...=)

Amie Fadli said...

Didi..apsal akak tgk ko mcm dah gemok aaaa...ko ne mesti makan banyak ekk...ngeh3x...

dd dudu said...

{red}
heheeee ;)

{Amie Fadli}
lerrrr akak baru perasan ke? kih kih kih, dah berape bulan dah naik badan ni haaaaa

Ezzan Yusop said...

ezan balik KL raya keempat. hew3...sbb balik JB first raya, jadi teman ronggeng la smpai lebam kat sana...hikhik! dd...ezan anta mms kat dd tp dd xdpt lak! penat seh tggu reply dri dd..huhu! sedih sedih..


ha a lah...lainnye abg dd dgn dd..dd anak angkat ekk...hahahah!

dd dudu said...

eh cop cop keee akak yang makin kuruss nii heheheheeeeeee (tibe-tibe sambung reply comment kak muni tadi hik)

{ezzan yusop}
dd dapat laaaaaaaaaaaa :'o dd dah reply mms okaayyyyy... pastu dd sedey sbb ezan x reply puji2 cakap dd gojes keee ahakssss

rupe2nyee ezann xdpt mms dd :'o kenapaaaaaaaaa :'o

Ezzan Yusop said...

dd reply ke??? :0
awat xdpt pun...ezan mms ummu, ummu reply...tnjuk baju raya die! tp ezan xtgk gmbr dd pn tau u mmg gorgeous noks! :p

xpe2...isnin nnti dd pakai la bju raya. muahaha!

dd dudu said...

{ezzan noks}
haaaa baru resend balik tadi, pangggg kat ur reply text ;n

ehh berkenaan perihal abg kite tu, samee peee~~ kening kitorang same pee~~ hik hik xmo ngaku anak angkat
siu siu siu~

mun-e said...

wajah abg dd sudah berubah. hohoho

dd dudu said...

{mun-e}
wajah abg ku asalnye bagaimana yaa ;p