Friday, September 4, 2009

kami ada team leader yang baik, tapi team leader dah tinggalkan kami, wuwuwu


sedar x sedar, dah satu minggu team leader kami, cik lutfi x keje di sini lagi..

keychain yang kami bagi ke cik lutfi sebelum beliau pergi, huk2

hari terakhir, kitorang perasan cik lutfi sangkut keychain ni kat kunci kereta baru beliau hik hik terharu sehh~~


cupcakes sumee niii tuk cik lutfi dari kami :D

untuk gambar2 hadiah lain yang kitorang bagi ke cik lutfi.. klik di sini yaaa .. hihi aku ngelat lagi ;p banyaakk~ hadiah kitorang kasi ke cik lutfi~~ :D

hoh sebenarnyee kesah tentang cik lutfi ada di blog ezzan.. marilaa klik sini .. dekat sini ezzan dah cerita dah semua luahan hati kitorang, sob sob...

tapi jauh dari sudut hati saya, saya juga ingin mengatakan sesuatu pada cik lutfi..


ermm..
terima kasey sebab sepanjang jadik team leader saya, cik xpenah marah, tengking,meninggikan suara pada saya.. pukul apatah lagi...


ermm..

terima kasey atas tunjuk ajar cik..
terima kasey sebab sabar melayan kerenah saya yang siket2 nangis, siket2 nangis..
huhu, kalau team leader lain mau die pelangkung saya ni, asyik menangis aje kojo nyee bile buat kojo.. hik

ermm..
teringat pulak, malam yang saye balik lambat tu.. mak saya tepon saya marah2.. mintak no. telefon bos/ketua saya.. huk huk walaupun cik nampak tenang, tetapi saya tau cik rase serba salah jugak kann.. di antara tuntutan pihak lagi atas dengan situasi saye mase tu.. haihhh

ermm..

terima kasey sebab luluskan recommend cuti saya sebelum2 ni.
cik sangat konsider sayaaa :')
oh tetibe teringat kan awa.. awa mintak cuti dari cik sebab die nak main badminton dengan boipren die, pun, cik konsider.. bukan laa cik bagi terus kann, tapi cik bincang2 ngan salwa supaya cuti tu di'halfkan.. atau main badminton lewat siket..
pheew~ saya sangat kagum ngan cik time tu.. sebab cik x tolak mentah2 alasan salwa.. tapi berbincang dulu.. cik memang leader yang baik la ;)

ermm

bak kate ezan, siapa lagi nak bekap kami kalau keje kami x siap
wuwuwuwu
takutnyeee selepas ni~~ tapi kan cik, nak dengar cite x.. semalam kannn cik B bangun membekap kitorang, seperti bapa2 yang marah bila anak2 nya di usik, huk huk saya dah kurang takut siket laa kot..


ermm

cam pelik lak minggu ni datang keje, bukak2 pintu, xdek pacakan-pacakan rambut menjenguk ke pintu cam kura2 untuk intai siape yang masuk

ermm

gud luck cik di tempat baru cik
keje leklok, belaja leklok, buat research leklok hihi

ermm last kali. cik buat pe tu~ ;P ohoo kantoi tengah sengih2 bace entry ni sambil menggaru ;p
lari lariiiii kene kejar ngan motor merah cik, eh silap, kene kejar dengan saga baru cik.. lari larii~~
;p




memori2 terakhir kami developers, bersama cik lutfi

cik lutfi "R.O.CK"!! ;p yelaa yelaaa cik lutfi nye rock je laa yang jadi, aku nye x jadi ;o

kami yang terbaik kann cik lutfi :D

oh p/s ku --> gambar2 kat atas credit ke ezzan yuk, aduh kene lempang ngan ezan sbb dd poyo

oh p/s ku lagi --> xkemas nyee entry ni, serabut ngan font tukar2, soriiiiii

taaaa (' '.)/

23 comments:

Ezzan Yusop said...

sob sob sob....dd ni, ezan baru je nak recover dari perasaan sebak dan sedih. baca entry ni terus i macam....mendung kembali noks!

tapi betul tu cik lutfi...cik B bekap ktorg gila2 la smpai terkedu pihak disana. cewah!

seyes rindu...tsk tsk. kalo cik dtg smlm, lagi meghiah giler lah...mesti sume org suke! :D

:: Si Ummu :: said...

cik L dh pergi seminggu baru dd wt entri tuk die...dd baru tersedar ke ketiadaannye ekkk ;p

xpe2, dun wory...yg nangis2 tu laa cik L sng nk ingt...tmbh plak ngn trade mark, cik wtpe tu~~~...hiks

Ezzan Yusop said...

org main2 die terasa inda....lemaskan muka dengan bantal kang!!!!!

**salwaROCK!! said...

ye terbaikk wokk..kahkahkahh..ish3..awat la hang ingt moment yg aku mintk cuti sbb nk men badminton..haha..sengal..pttnye aku bg alasan yg lg konkrit ha~~pttnye kne tpu en.L baru dpt cuti penuh..hikhikk..

dd dudu said...

{salwa rock la sangat}
pukkkk pakseee aku reply komen ko lajuu22 puuukkkkk

hahahahaha memang ar, part yg ko mintak cuti sebab nak main badminton ngn w** memang paling aku x bole lupe arr :D

kagum ngn ko sebab ko lurus hahahahaahhaahah
cesssss, kire ok laaa tu cik kasi ko half dayyy
klu bos lain, tah2 ko kene pelangkung dahhh hik hik

Ezzan Yusop said...

oh ada hati nak menipu salwa! ptutlah xdpt full day cuti...hahaha!

dd dudu said...

{ezzan dan umu}
huwarkk terpakse reply lambat2 comment korang sebab wawa pakse aku reply comment die laju sob sob

hehe

{ezzan}
ohh yekeee, nah nah dd kasi payung, janganlaaa mendung ejannnn ;o

ha'ahhh cikkk.... klu cik ade pun musti cik terkezuttt tengok ayat2 cik B yang kaww kaww punyeeeeee

kannn, klu cik ade semalam musti lagi meriah hik2

{si ummu}
hik hik umuuu nii ;p mase cik lutfi pegii kann dd tutup/private blog, tu yang x update ;p

explain kat umu indaa~~ pangg dd~

heeee klu cik L x ingat, siapp arr ;p cari WSY **** ;p

{ezzan}
laaaa dd main2 tulis camtu, die terase indaaa~

;p

dd dudu said...

hahh tu laaa!!
eh tp ezan ingat x, last2 awa cuti ke x? lupe laaaa.. awa kate die pun lupe hik2

Ezzan Yusop said...

tak cuti kan...sbb awa kata w** xjadi datang ke ape. xpun dorg men badminton mlm, xjd petang tu...huhu! ceh, tuan punya bdan sndri x ingat...hahhah!

dd dudu said...

{ezzan yusop}
oooooo gituu kesahnyeeeee

rugi jek awa ni dpat half day tapi x gi
pu~


hihi

~aL!n~ said...

hehehe cik dd kenal sy eh..aww..

ye la sy dulu slalu lepak ng budak2 klantan..lagipun sy ni kan budak x-mrsm..kelas pun diasingkan la dari x-kementerian..tol tak..

uiiihhh di alam maya ni yerk kite berjumpe..huhuhu canggissh sungguh zaman skrg..lalalala

dd dudu said...

{alin}
haaa so betul laaaa kannn alin yang geng dengann dak2 kelantan tu hahahaha bingo! ;p

hoho geng fly ek~ (gelak sorok2) ;p

x sangke kannn jumpeeeee skoolmate di alam blogging :D hari tuh jumpe kaklong fizah :D wahhh~

ReD said...

mmg bagus pun leader cm en Lutfi sbb consider pendapat & permintaan org lain.. x mcm sesetengah leader yg lain..huh!

tbe2 emo plak kt cni..huhu

rosealley said...

tetibe teringat encik L tiru gaya dd-"Rossaaaa..." hahaaaa,klaka tauu

Ezzan Yusop said...

betul tu linda...seb bek die bleh tolerate and dgr gak la ape pndapat anak2 buah die. hmm....cm tau je sape yg ko mksudkan tu. hikhik!

seyes, bleh bygkan camne cik lutfi buat gaya.."rosaaaaaa"...hikhik!

dd dudu said...

{red}
betol betol betoll... lepas tu cik L selalu sangat kesah kalau kitorang x ok ke, kecik ati kee.. hee heee

{rossa}
kelakaaaaa nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
rugi gilerrrrr aku xleh tengok secare liveee cik L buat gaya gedix aku "rossaaaa"

hew hew hew

{ezzan}
tepat sekaliiiiii.. bingo!!! :D

rr said...

some administrative notes here..

leave forms signed by your team leader does not constitute approval. The approval shall only be granted by the big boss or alternatively En. Akk or myself.

thank you for your understanding

.rr

Ezzan Yusop said...

huh? releks cik rr...serius inda! it was a long time ago cik...jeles lah tu kn kmi sume syg cik lutfi...cewah! heheheheh :p

dd dudu said...

{encik rr}
cik... dalam entry saya tadi saye ade cerite cik lutfi x approve kann pun cuti salwa tu, tapi die recommend jek suruh salwa gi main badminton lambat2 siket, n kalau bole main after ofis hour.. last2 salwa x gi pun main badminton..huhu

ohhh setiap kali cik lutfi sign leave form saya, die tick kat "recommend" bukan "approve", lupe nak cakap hihi

{ezzan}
cewah! ;p
hehe

Ezzan Yusop said...

ha a...cik l x pnh pn tick approved! just recommended je. better get the facts right. hikhikhik! oh, cik L we MISSED you...

hah, amik kau huruf besar lagi tu...ehehhehe!

gfad said...

salam...
eh dd.... sj nk nyampuk jap hehehe
ghuper cik lutfi 2 team leader ko eh hahahahahah cik lutfi ko msk department aku la tp cluster len2 la wahahahha kecik nyer dunia.... nati leh aku ngumpat nge dier psl ko n umu hahahahah

dd dudu said...

{ezzan}
hehehehe get well soon dear ;)

{gfad}
whaaaaaattttttttttttttttttttttt????

WHAT A SMALL WORLD!!!!!!!

biar betikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ezzan Yusop said...

ya rabbi...keciknye dunie!