Wednesday, September 9, 2009

2 keping gambar di bulan puasa


sekarang baru pukul 3:53 petang ;p


- ABC alamanda -


- manhattan fish market -
(nama menu x ingat, lebih kurang sotong goreng tepung la)

tak sabarnyee nak balik berbuka kejap lagi, ma dah janji nak buat mee telur goreng basah, my feveret yeehaaaaa \(^o^)/

13 comments:

rosealley said...

wahhh, keji kejiiiii, huhuuuuu, terliur sudah aku, due2pun aku nak

::mE uMmU:: said...

uwaaaa uwaaaaa

bertambah la kesedihan aku ni...
lapaaaaaa lapaaaaaaa
dhla xsahur td...

huhuhuh :(

dd dudu said...

keji ek ;p

japp japp lagi berapa jam jek ni nak berbuka, hehehehehe nanti leh la g cari kat alamanda ;p siu siu siu~

dd dudu said...

{umu}
pok pok pok tepuk bahu umu, jangan sedey2 yeee, kite kan sudah berbicara tadi hehe

uh uh dd pun xsahur td, saba yeee, siu siu siu~ ;)

mun-e said...

emmm.. xlaparrrrr

(sbb p***. aci x? :P)

dd dudu said...

{mun-e}
ooo patutlaaaaa~
ooo patutlaaa~
;p

mun-e said...

patut la apa??? patut la comel ke??

:D

ciare (^_^)v said...

didi..........nak kena blasah kee?? @________@


hehe juling mata i nengok menu tersebut. dd kamu bertanggungjawab



:p

dd dudu said...

{mun-e}
err patutlaaa yang tuuuu ;p yangg tuuuu ;p takut nak sebut hihihi

{ciare}
hoh belasah laa aku~~ sekiranya itu mampu memuaskan hati mu~

hoh kamu pulak patut bertanggungjawab sebab upload gamba nasi goreng ketam kat blog kamu hari tu, hoh ;o

IxoR@ said...

2 gambar yg tak boleh tahan...nasib baik saat ku lihat...waktu mlm, perut pun dah kenyang....

tapi...silap2 boleh jadi lapar balik nih!

selamat berpuasa.....

dd dudu said...

{ixora}
hoho x aci tengok malam, x seperit yang lain di waktu siang ;P

selamat berpuasa ixora =)

^inas^ said...

mak aii. aiskrimmm.. alamak, nnti kurg pahala puasa. huhu..

salam perkenalan.
10 mlm terakhir ramadhan, slmt beramal. :-)

maaf zahir batin.
saje singgah :-)

dd dudu said...

{inas}
Salam perkenalan, thanx ye singgah blog kite :)