Wednesday, September 16, 2009

Cita-cita selepas raya

hoh selepas raya pun ada cita-cita ek ;p
err korang perasan tak dah lama aku x sebut perkataan 'tesis'?
siu siu siu~

owhh tesis masih hidup sebenarnya, cuma aku jek yang tak sentuh-sentuh :'P
jadiii~~ azam saya selepas Raya adalah untuk memberi konsentrasi yang penuh untuk menyiapkan tesis pada setiap weekend!!!!!!!!!!!!!! banyak ni tanda seru, betapa serius nye saya

Setiap weekend saya, saya akan melepak di library dari pagi sampai petang.. itu azam saya ;o

harap2 tidak menjadi angan2 minah jenin ;o
atau pun bagaikan melepaskan batuk di tangga ;o
ataupun hangat2 taik ayam ;o
ataupun baling batu sembunyi tangan ;o eh yang ni tak, hihi

Saya harus siapkan tesis sebelum bulan Disember! yehhh!!
kalau tidakkk~~~ petir akan berdentum huk huk.. kalau tidakkk~~~ duit akan melayang lagi untuk bayar semester depan lorrr~~ uwaaa~

nak sebut chaiyuk2 tapi nanti laa lepas raya baru sebut, hihihi

to ros, lina dan wawa... mari kita bersama2 berazam menyiapkan tesis dan menghabiskan master kita selepas raya, jommm :D kenape mesti selepas raya ;n hee


gambar lama.. dd, ros dan lina di fsktm, upm ;)


17 comments:

Ezzan Yusop said...

ha a...nape mesti lepas raya? hikhik :p

ReD said...

kalau ms raya..kan kita nk beraya.. ne leh pk tesis tuu..pk wit brapa byk wit dh kluar utk raya ni..muahaha

dd dudu said...

{ezzan yusop}
hik hik nak dapatkan mud baru selepas raya mungkin ;p

{red}
yaa ada betol! muahahaha nak fikir pasal nak makan banyak lagi, nak pegi open house yang mana lagi, hehehehe

-orang yang banyak alasan hihi-

mun-e said...

tolongggggg jgn buat keja last minit.

sekian time kasih :p

ciare (^_^)v said...

anda pasti? anda pasti? anda pasti?


teehee :p saje tanya 3x bagi dd stress. nti weekends dlm bulan syawal kalo aku buat openhouse gane?? mung dtg dok?? heeheee. dtg la bersama tesismu :)

dd dudu said...

{mun-e}
bulan disember baru last minit, kih kih kih

{ciare}
ciare lepas raya tu maksudnye lepas bulan syawal laa hihihihi, raya kan sebulan ;P

aci kan hihi

rosealley said...

yosh, berusehela kamu dd!!!aku???emmmm, heeee

mun-e said...

yeeeeeee..thats y im saying "jgn buat keja last minit" :D

aku dgr ko baru nak stat bulan 12.. siap ko, aku hempuk ngan tesis haha

Ezzan Yusop said...

nnti jgn lak bile ktorg dtg beraya umah dd, sana sini bersepah kertas tesis. hikhik!

dd dudu said...

{rosealley}
berusaha jugak rosa ;O
hehehee takut pulak aku ni, beriya sangat, hihi nak buat2 biasa aje laa, kool2 :)

;p

{mun-e}
hihi ko nak hempuk aku ngan tesis sape ;p hik hik

yeh lepas raya dapat mud baru, jadik harus berusaha lebih! ;O

dd dudu said...

{ezzan yusop}
deeee~ very not me laa klu time raya macam tu hahahahhaa

bersepah ngan biskut raya ajek ;p hehehe

ejan~ jangan lupe buat laksa johor bile dd dtg umah, oh sungguh x sabar

lina said...

jom.. aku kena abes gak sem nih. dah final. xnak merayu tambah sem ;p

dd dudu said...

{lina}
mari mari kite berusaha sama2 ;)

lina said...

ros.. wawa.. xnak ikut ke? jom la.. nanti leh convo sesame.

dd dudu said...

{lina}
kak ros dah balik kelate dahh, x sempat dah kot bace komen ko ni huk huk

wawa~ wawa~

mun-e said...

tembam ros time gambar dulu ni.. tapi terbalik plak ngan dd.. haha

ok aku mmg jahat :p

dd dudu said...

{mun-e}
kebabbooooommmmmm!!!

bagi mercun kat ko

pu~