Friday, September 4, 2009

heart to heart


waaaahh sedapnyeee sate dengann roti john semalaammm
;o'
terngiang2 nii huk huk, eh terngiang pulak.. terbayang2 laa..
oh terbayang2 keenakan berbuka puasa semalam dekat Taman Warisan


kisah berbuka puasa bersama semua ahli OAS boleh di baca di sini yee.. klik klik sini ;p sungguh ngelat aku untuk membuat entry sendiri ;p

UPDATE!! BACE LAA BLOG AYU UNTUK ENTRY DARI DIE PULAK :D

hihi
semalam di sebalik rase gembira jumpa bekas-bekas OAS, terselit rasa rindu pada mereka walaupun mereka di depan mata, sob sob...

berikut adalah senarai nama peserta OAS yang tersingkir awal mengikut turutan.. oh sungguh kijam menggunakan perkataan 'tersingkir', padahal mereka bukan tersingkir pun.. uhuk

1) deng (paling awal tersingkir).. tapi semalam deng datang bersama isteri yang baru dinikahinyaa^^

2) salwa dan akim.. terkeluar serentak.. (hepi sangat semalam dapat dengar salwa bercerita2 pasal boiprennye hihi lama da xde situasi macam tu :D) ..(hei haikim~ di manakah rambut pacak2 mu itu, ho ho)

3) abg joe (konichiwa! abg joe dah jadik cikgu jepun sekarang)


4) ayu (hik hik puas hati giler dapat dengar gelak ketawa ayu yang di rindui :D, ayu pun asyik gelak jek malam tadi)


5) cik lutfi (my bos.. paling akhir keluar, minggu lepas baru.. :( .. tapi semalam cik lutfi x dapat hadir sebab adik bersalin)

sekarang yang masih tinggal untuk team ESS cume 4 orang.. iaitu dd, ezan, luqman dan haida, siapakah yang akan kekal dan bakal bergelar juaraa???? kite nantikan ye :D

huk huk cube bayangkan dari 11 orang team ESS, tinggal 4 orang jekk... bole bayangkan taaaaaaaakkk :'o

umu gantikan gambar luqman kejap ekk
hihi
(dd, umu, ezan, haida)


eh gambar ape lak ni?
hoho tetibe rase nak update pasal cik lutfi.. kejap ekk.. to be continued.. hew hew

14 comments:

Ezzan Yusop said...

x credit pn kat ezzan. cewah! hahahah...
ni je ke..dd macam taip panjang je tadi...hikhik! gurau je..jangan nak terasa ek kak long...muahaha!

:: Si Ummu :: said...

umu ganti lukman indaa~~
xleh2, kami gaduh...hahaha ;p

aahla ezan, cm lama je kte tnggu dd wt post ni...kn??kn??hohoho

dd dudu said...

{ezzan yusop}
cube kire berapa kali link ezan dd letak kat entry ni ;p

nak jugak perkataan credit tu? pu~~~

;p

{si ummu}
hah sebab korang selalu gaduh laaa, kene letak umu jadik pengganti luqman jap hoho

{kamu berdua}
heeee heeee musti laaa lameeeee aku buat entry niiiiii.... nak bukak blog ezan lagi, nak cari entry lame die lagi, nak link kan ke blog die lagii, haaa dah makan mase tauuu ;p pastu nak pileh2 gambar2 lagiiii hehehehehe

**salwaDgreatest said...

haha..dd mrh siot..~~gaduh inda..=p

Ezzan Yusop said...

alasan sume tu wahai dianah....muahahah! entry lama ke? mane ade lame dek non...sengajakan buat kami tertunggu2... don lyke tau... :(


word verification arini : ketin

gi la buat sup...hahaha!

dd dudu said...

{salwa d greatest laa sangat ;p }

marahhh maneee~~ marahh apee~~~ salwa ko salah bagi komen ni hik hik

{ezzan yusop}
lamee laaa dekat camerajunkie tu, kene tekan banyak kali "older post" baru jumpe post pasal cik lutfi... ohhh jadik lamee sebab asalnye dd gabung kan entry cik lutfi ngan entry ni, lepas tu rase panjang, terus pisahkan hik hik

paham x paham x ;p

Ezzan Yusop said...

faham faham...hahaaa. padan muka dd kene susah payah... =))

dd dudu said...

{ezzan}
ngeeeeeeeeeee xde laaaaaa

oh jom makan sup ketin

adoiii! sakitnyeee ketin ku kat kaki nii awwwww

Ezzan Yusop said...

hahahhaha...sedapnye bau bubur lambuk ni! gugat keimanan betullah...aduyai!

nak sateeeeeeeeeeeeeeee..............

dd dudu said...

{ezzan yusop}
nak sateeeeeeeeeeeeeeeeeee


huwarkkkk

bile lagi ejan kite nak g makan sate :D

mun-e said...

gambar last tu mcm ezzan tgh sandar manje kat mamat sebelah tu

Ezzan Yusop said...

mmg ezan tgh mnja2 landing bahu kat luqman (nama mamat tu)...kasi nisa jeles sket. cewah! hahaha...

dd....ezan ingt kn nk gi mkn sate lg b4 raya. nk try gather lagi but this time around cik lutfi must be there. cewah! must gitu. dan ezan xmo dah jd PM. nnti byk bunyi....

Ezzan Yusop said...

oh ye...dd xpasan ke ezan xde mood sgt masa b4 nk buka tu...huhu!

dd dudu said...

{mun-e}
ejan memang manje ngan luqman hik hik

weh mane ade bersandar laa hihihi, ade jarak lagi tu ;p kang ezan kene kejar ngan nisa kang hik hik

{ezzan}
hoh sedapnyee sate :D ermmm perasan gakkkk, tp dd rase dd tau sebab ape.. nanti kite sok sek kat luar ek