Tuesday, September 1, 2009

Akulah Kekasih Mu, AXL's


tajuk enty ni x bole blah giler hahahaha (uik, sejak bile aku pandai cakap x bole blah ni =n)


lagu jiwang rock kapak yang bertajuk "Akulah Kekasih Mu" dah jadik lagu tema ofis aku kot hahahaha

semua sebab umu dan fahmi nye pasal ;p
erm hari apa ek, hari khamis lepas kowtt... di keheningan petang, dalam ofis, tiba-tiba dengar suara umu dan fahmi menyanyi lagu ni sama2 (masing2 di tempat duduk masing2, bersebelahan tetapi dipisahkan oleh dinding cube)..

tiba-tiba terdengar suara macam suara aku.. eh rupe2nyee aku pun ikut menyanyi tanpa ku sedari ;p lepas tu tiba-tiba di sahut lagi dengan suara2 lain, suara linda, suara megat, suara aida... dan lain2.. sampai encik kamal pun tergelak hahahha.. mane tak nye, sambil buat koding tiba-tiba floor 3 beramai-ramai menyanyi laguu jiwang dolu2 hik hik... aku hafal siket2 lagu ni sebab hari tu Jangan Lupa Lirik ada peserta tu kene nyanyi lagu ni ;p

ingatkan dah habes macam tu je..
sekali lagu tu terngiang2 pulakk dahhh dalam otak kepala aku sepanjang petang tu owhhhh tidakkkk~~~ mase petang tu dalam kereta aida nak pergi beli makanan pun aku asyik ulang lirik "Oh kekasihmuu iniii akan merasa gembira~~~~ (teran teran~)"... lepas tu mesti di sahut oleh haida.. "DDDDDDDDDDDD!!!" yeahh haida pun dah bosan dengar aku nyanyi part tu jekk...kui kui kui.. "Oh kekasihmuuu iniiiiii akan merasa gembiraa~~~ (teran teran~)"... "DDDDDDDDDDDDD!!!" dengar haida menjerit lagi hik hik hik.. bernanah kot telinga die dengar aku melayan perasaan dalam kereta hak hak hak..


ingatkan dah habes..

sekali malam tu.. lagu tu masih melekat dalam otak aku uwaaaaa,,
aku nyanyi laa pelan2, bajet sorang2 je la kan yang dengar..pelan jek aku nyanyi.. "oh kekasihmu ini akan merasa gembira~" haishhhh sekali ade orang sebelah dengar laa pulakkkk... terus aida pasang mp3 lagu ni kuat2 hahahaha... hamik ko floor 3 sambung menyanyi lagiii tetapi diiringi mp3 sebenar...

bile part "Andaiiiiiiii~~~~~ (tarikkkkk)"... akan terdengar laa suara ezan, sebab die tau nyanyi part tu je hahahhahahaha... paling nak gelak guling2 sebab megat yang dah pakai kopiah nak imam terawih pun melalak lagu ni jugakk kui kui.. leh bayangkan x ;p


owh keesokkannya pun x abes lagi.. mase budak2 laki pergi solat jumaat, girls kat floor 3 masih menyanyi2 lagu ni ahhahahahaha... pakai laptop ros pulak.. x pasal2 ros jadik mangsa hihi ... time ni ros lepak floor 3.. hik hik... kali ni kitorang nyanyi, dah bertambah penyanyi baru.. iaitu nisa haha! ooo diam2 berisi aaa nisaaa~~ x sangke nisa tau lagu ni hehheeeheheh

malam tu kitorang stay opis pun masih menyanyi lagu ni jugakk...wahaaaaaaa~
tapi semua orang nyanyi slow2 suda.. cume bile part "Andaiiiii~~~~~~~(tarikkkkk)", akan di serahkan kepada megat... feeling giler die nyanyi hahaha... tapi sebut Andai je laa.. lepas tu senyap muahhahahaha


pssstt psstt aku perasan kirul pun gelak sorok2, mase megat tarikk "Andaiii~" hihi..
cik lutfi apatah lagii.. gelak ajekkk... hik hik... floor 3 dedicate kan lagu ni ke cik tau, cik ingat laa sampai bile2 k ;) walaupun cik xtau lagu ni hahhaha, yelaaa cik kan study obersi ho ho ho ;P

gambar berbuka di opis

burpp~ semua tengah kenyang tapi masih mampu senyum hihi..
percume gambar kirul tengah solat kat belakang


luqman pulak tengah solat..
tapi kami masih tetap senyum depan kamera
pu~

(dah bertukar2 orang solat, tapi kami masih menyengih :B
yelaaa yelaa kitorang gi solat pulak)

10 comments:

Apple Cute said...

hehe awat aku tak tau pun lagu nie... confuse2...hohoho ;) takpe la nak google sat la ..hehe

Apple Cute said...

hahaha udah google..aku tau lagu ini

lirik sikit

Itukah dia kekasih yang pernah berjanji
Memberi cinta untukmu sepenuh hati
Ia akan menyesal suatu hari nanti
Apabila ia mengetahui
Kekasihmu ini ingin kembali

Tahukah engkau ia tak sepadan denganmu
Walau beribu bisik pujuknya merayu
Kekasihmu ini terlalu ingin kembali
Sejak ia mengetahui
Kekasihmu itu selalu membuat kau bersedih

dd dudu said...

{apple cute}
gugel indaaaaa~~ hahahaha

ok2 jom nyanyi bersama2

tibe2 mud rock kapak jiwang datang, hik2 layan~

k0m4nd3r said...

Lagu paling layan time karaoke.sedih wo lagu nih..time lagu ni popular, tgh kapel dgn sorang pompuan nih..tapi sy jadi ex boyfriend yg dtg balik. Sudahnye 2,2 kitorang xdpt, sbb die pegi kt org lain.. Hahaha!

dd dudu said...

{komander}
ooo yekee hihi lagu ni mengimbau kenangan lame ek, patutlaaa feeling jek komander nyanyi kat opis hew hew hew ;P pastu bawak virus AXLs terus keee floor ni hehehe

zahanum said...

dudu...aku suker giler lagu nih...aku stat suke time jangan lupe lirik tuh...abg askar yg nyanyi...terus aku suker lagu nih...sbb senikata dia tuh....pusing2...kekasihmu itu, kekasihmu ini....hehhee....

izaida said...

gasak, iza pn dah nyanyi lagu ni...wowowo sellau dgr dlm suria cinta...i loikeee

ReD said...

si ayu tu pantang ade lagu tgh howt kt opis.. sume di donlodnyer...hikhik

Tukang cerita said...

best ker berbuka kat ofis dudu?
cam besttttttt jer....
:)

dd dudu said...

{zahanum}
haaa ahhh abg askar yang nyanyi lagu ni kann mase jangan lupa lirik hahahaha

oh kekasihmu ini~~~
;p

{izaida}
woohohoho kite pun suke layan suria cinta gakkkk :D tapi dah lame x berkesempatan nak dengar, sob sob

{Red}
ha'ahh ayu tu memangggg (sambil buat aksi bisik2) sok sek sok sek

;p

{Tukang Cerita}
hee besss gakk kakk sebab kawan2 ramai :D berbuka ramai2 kan bess ;)
tapi terpakse sebenarnyee huhu sebab tuntutan kerjaa wuuu.. lepas berbuka sakit laaaa nak fokus kat keje dengan perut penuh tuu huwaaaahh