Friday, September 4, 2009

terkezut di waktu pagi

pagi tadi cam biasa laa, drive ke tempat keje di temani haida dan linda.. semua pun ala2 ngantuk gitu.. yg si pemandu pun tahan jek mata jangan tertidur waktu drive, adoiii ;p

sambil2 tu dengar laaa hot fm kann.. fara dengn fbi jemput Alex yang lagu nya "satu malaysiaaaaa~~ bersamaaa~~~~~"

sambil ngantuk sambil gelak2 laa siket, sebab kelaka, alex tu dah laa loghat die cina habes...

fara & fbi : u olang cina, kenapa u nyanyi lagu perpaduan malaysia tu sangat fasih u punya melayu?
alex : saya manyak kawan melayu lorrr

caller : alexx, saya sangat sukaa awaaak... saya x dapat tengok 8tv.. fara kata u hensem..

fara : alex, u describe siket muka u

alex : u kenal itu stephen chow?


(gelak gelak :'D)

banyak laaa lagi borak2 nyeeee..... last2


fara & fbi : apa nama sebenar u hah? alex yong kaaa alex apaaa

alex : nama sayaa.. ermm nama betol2 kaaa

fara : yaalaaaa ada nama tipu2 kaaa

alex : hrmmm..


(kitorang da bantai gelak sebab susah benor die nak sebut nama sebenar)


alex : nama sebenar saya MOHAMAD SOLEH () BIN ZULKIFLI

(bunyik guruh dan kilat menyabung)

fara & fbi : haaaaaahhhhhhhhhhhhhhh??!!!!!!
dd, haida dan linda : haaaaaaaaaaaaaaahhh??!!!
alex : saya orang melayu laaaaaaa



hok hok.. ok dah abes terkezut.. mari2 chaiyuk buat kerjaa p('o')q

dd & linda

**update : name sebenar alex adalah Mohd Soleh Elis Iqbal Bin Zulkiflee.. heee sumber, dari linda :D

8 comments:

ReD said...

uiks!! pic lama itu.. ditepek di sinikah??hikhik.

dd dudu said...

{red}
ha'ahh heee, terkenang memori kite 3 tunggu ayu datang amik kat terminal putra pagi2 huk huk

mun-e said...

har har.. 1 msia tetipu :D

salwa said...

aku masih xphm...alex yong kah?

dd dudu said...

{mun-e}
heeee tauu xpee ;p sangat menjerit okayyy ;p

{salwa}
ermm takk.... tau tak pertandingan Lagu 1 Malaysia, yang kat hot fm tu? faizal tahir menang

ade sorang contestant tu nama dia Alex, yang lagu die "satu malaysia~~~~~~~~~~" itu jek aku ingat ;p

ramai orang ingat die chinese... bangga gak laa kan chinese buat lagu untuk Malaysia... rupe2nyeeeeeee org melayu laaaa ;) nama ngn muke jek cam cina heeheee

~aL!n~ said...

tu lor..alin pun terkejut gak td..hahah tertipu ghupenye..
sambil drive sambil gelak sowang2 sbb terkena pg2 lagi..:)

**wawaDgreatest said...

ohh gitu dd..dia ckp pon sleng cine ke?

dd dudu said...

{alin}
oh alin pun dengar ek ;)
hihi kan~

{wawa d greatest la sangat}
ha'ahh mule2 tu cam sleng cina..
tapi bile die ngaku die melayu aikkkkk sleng melayu lak heeee
tertipu sangat ;p