Thursday, October 1, 2009

2 orang sincan


semalam jumpe kuku.. makan kat satu tempat tu.. kui kui.. duduk kat meja tunggu kuku order.. haihh apesal laa lame sangat kuku ni...kucing bertanduk dah, tapi kuku tak habes2 order lagi... takpe takpe.. tunggu lagi... zzzz~ zzz~~ haihh lamenye... lepas tu, tunggu punye tunggu, akhirnya sampailaaa jugak kuku ke meja sambil tersengih2 kerang..


duduk.. lepas tu...
kuku : tara!! comell takkk!!!!
dudu : hahaha kelakanyee waaak hahaha kelakarnye sincan ni *rase nak sepak jek sincan ni hik

kuku : hahahahahaha awak amik laa dua2 ni, kite bagi awak

dudu :heee heeee trime kaseyy, macam mane bole dapat ni hahaha

kuku : kalau beli set, die bagi satu sincan hahaha
dudu : ooooo patutlaaa lame bebeno awak kat kaunter tu, bole pileh2 nak yang mane ek?

kuku : ha'ahh, ni yang kite pileh laaaaa hee hee

dudu : hahahaha kelakar gile yg awak pileh nii, geramm geramm

kuku : (sengih sengih)

dudu : eh bukan tadi kite nak satu je ke set, pastu share 2 orang? kenape beli 2 set?

kuku : sebab nak dua sincan


ngeeeee^^ ;P


eh ade lagi sambungan dialog..

dudu : nak tangkap gambar nak tangkap gambar

kuku : hee nak update blog ey? nanti awak jangan bagitau nama tempat kite makan ni tauu

dudu : heee heee kenape pulakk

kuku : nanti kalau orang lain beli sincan ni gak, dah hilang special nyee~


ngeeee ;P

tapi rasenye korang dapat agak koowtt kitorang makan katneee, hik hik


balik balik, sampai rumah.. ape lagi.. terus bukak plastik, keluarkan sincan.. mari beraksi!!

hai! nama saya sincan, umur 5 tahun, hobi saya ialah berlakon menyamar menjadi mayat, saya sangat suka pada nanako, azam saya ingin pam tandas setiap kali keluar bilek air, rajin membawa si putih berjalan2 dan tidak panggil emak misae gemuk lagi!


action kamen menyerang!!! nanako~ saya akan selamatkan kamu wahai si gadis jelita~



hiyarrkkk!!!!

8 comments:

anneweeza said...

hahaahahah!!!!! ;D kite pon ade yg pki suar kuning tu...hik!hik! ;p

mun-e said...

kuku : hee nak update blog ey? nanti awak jangan bagitau nama tempat kite makan ni tauu
dudu : heee heee kenape pulakk
kuku : nanti kalau orang lain beli sincan ni gak, dah hilang special nyee~

teruknyaaaaa tak kasi bagitau namaaaa :O

:p

dd dudu said...

{anneweeza}
yekeee hahahaha kiut+kelakar kannn :D

sincan sincan~

{mun-e}
heeeee teruk tak teruk tak ;p

keh keh keh

rosealley said...

haha, aku ingat lagi, dr zaman kite kat melaka ag, keri selalu belikan ko komik sincan, heee

dd dudu said...

{rosealley}
ngeeee, jangan nanti hantaran pun kasik komik sincan sudaaa~~

hehehee lariiii lariiiiii~~~ kene kejar dengan moto~

mun-e said...

aku dah tau dah.... dapat kat mane..
ngeh ngeh ngeh

xara said...

bole la kawan dengan sincan atas meja opis saya tu. itu pun kalo x kena culik dengan orang la

dd dudu said...

{mune}
heeee cane ko tau :D

{xara}
owhh, takut saye pulak yg g culik karang ;p