Wednesday, October 14, 2009

samb... catatan weekend bulan syawal (rumah ezzan)


Ya Allah dd dudu ni, tak abes2 lagi keee kesah open house nyee... kejadian nye sehari jek, tapi nak ber'update tu ya ampun, berhari2.... huhuhuhu nak buat cane, ziffi busy sangat sekarang.. siang sebok buat kerja kat opis, malam baru leh update n buat auto publish ke ape ke... bile malam tu, naik taip pulak bulu mata ni asyik di buai2 ajeee, so bile bercerita tu, mendatar aje nadanye, hehe ;P


dah dah... ini last kesah 11hb tau..


11/10/2009, dekat2 pukul 5 petang

kami ramai2 beraya di rumah rakan sekerjaku, ezzan pulak yeayy... ezzan n family ade buat open house start dari lepas Zohor.. tapi kitorang ni sampai lambat pulak.. kawan2 ofis yang lain pun dah selamat balik dah pun huk huk x sempat jumpe koranggg~~

tapi sebenarnye, bes jugak ek datang lambat ni.. ezzan/tuan rumah boleh fokus untuk layan kitorang ajekk muahahhhaa, agak tamak statement tersebut ;P

suke gambar ni sebab ade cahaya kat aku hehehe
suci x ;P pang~

kat rumah ezan kitorang makan nasik beriyani dengan laksa johor yang sedap giler... memang sedap.. sebab aku yang perut senak kenyang ni pun leh hirup2 kuah die lagi.. yummy!

terima kasey ezzan atas layanan tip top kamu :D mmuahxx

bye bye ezzan~

aishh, x perasan lagi minah ni orang duk babai die..


haaaa tengok pun.. bye bye ezan~

ok ok sudaaaa~~ tamat laa sudaa kisah open house 10hb dan 11hb.. akhirnye.. phewww~~

3 comments:

Ezzan Yusop said...

hahahahhahah....sempat tu amik gmbr lambaian miss universe ni...cewah! patutlah nmpk dd pgg fon masa tu...ingatkan nak call sape lah td...hokhokhok!

teratak buruk i pn nak amik gmbr...malu dek non... :(

dd dudu said...

{ezzan yusop}
miss universe indaaa~ ;p miss university bole ;p

kui kui kui

cantek nyeee umah ezan... lina pun kate umah ezan cantek huhuhuhu sukeee

Neutral Daily said...

Salam,

Artikel yang menarik..
Jika tak keberatan layari Neutral Daily sekarang dan linkkan blog kami di blog anda.
Terima Kasih..

"Informasi Neutral Tanpa Kepentingan"
http://neutraldaily.blogspot.com/