Friday, October 9, 2009

entry untuk puteri 7 lagi


oitt korangg.. semalam aku jumpe hana.. hew hew jeles x? ;) hana yang dah ade 5 bulan perut ;p (betolkan kalau salah ye)


sungguh berdebar2 masa aku, kuku dan rosa tunggu hana untuk keluar dari parcel E kat putrajaya (hana ni chipsmore siket, kejap kat kelantan kejap kat putrajaya)...

mane hana ni? yang pakai baju kurung tu kot... ehh yg tu kot... ehhh haaa yang tu2...
ahhh bukannn laa!! orang tu menuju ke bas ;o
ehh yang belakang tu koott!!


sekali~~~ hana muncul dengan tiba2 dekat kereta kitorang dengan muka tak bersalah... ;n
hanaaa~~!!!! comelnyeee berbaju khas untuk perempuan mengandung ;p


takde gambar hana berdiri laa, kitorang cume duduk2 minum2


aku tak tau kenape gambar ni jadik pecah.. aku tak tauu, uwaaaa.. mungkin sebab transfer ke henpon lain dulu kot..
balik umah karang kalau senang aku upload balik eyy


lina kerang pun ade~
makasih lina kasi burger besar dan mahal untuk bekalan aku alas perut malam tu, sob sob
mase diorang makan, aku xmakan pun.. minum air suam ajek.. hee


borak-borak.. hana yang banyak cerita pengalaman tu pengalaman ni... hee hana masih sama seperti dulu ;P suke menggaruu ;p aaa lariiiiii~~~~~

lepas tu kitorang pun hantar hana balik ke tempat penginapan die dekat Hotel Bangi Lanai... bye bye hana... kalau aku xde banyak keje, musti aku x balik ofis semula, tapi lepak2 + tidur ngan ko dekat bilik hotel tu :(

dan lagi satuu... minta maaf aku macam tak ceria dan serabut je semalam :(
but truly, aku hepi tau jumpe ko =) nanti kalau ko kat putrajaya lagi, bagitau aku eh

owhh perhatian pada semua penumpang2 kenderaan awam, sila bagi keutamaan pada kawan saya ini untuk duduk yaa ;)

;P

11 comments:

Norliza Zainul said...

hee.. now she's really prgnen..hik hik..sile beri laluan ye~

dd dudu said...

{Norliza}
kih kih teringat kisah dalam bas dulu (tapi time tu hana x pregnen agi)

;p

mun-e said...

wahh... hana yg sudah pregnant~~~

dd dudu said...

{mun-e}
heee (^-^)

Ezzan Yusop said...

dd perli fon ezzan ek...hikhikhik!

tau lah hp ezan 2 megapixel je. huishh, tecik ati i.. :'(

dd dudu said...

{ezzan yusop}
holloh holloh tecik ati pulak die~
okie laa tu 2 megapixel dari henset maxis dd yg x de pixel langsung

ngeeee ;P
jangan laa mara ziffi~

Ezzan Yusop said...

ziffi yang salahkan....
cpt bg surat kat i mntk maaf...opps!
hehehe... :p

dd dudu said...

{ezzan yusop}
hoishhh, sensitip tuu ;o

greenieycactus said...

wahhh bestnya klo leh maen2 ngn baby hana nnti..uhuhuhu

ciare (^_^)v said...

wuaaaa hana agak berisi..miowwww :p xpe berisi ade makne...i berisi xde makna. nak nanges 3 baldi jap T____T

uuuuu

dd dudu said...

{greenieycactus}
hehehe greenieycactus kenal baby hana ek? ;)

{ciare}
ciare ;n awat hang kata gitu.. pu pu pu~ tarik bulu mata kang

ade isi yg bermakna laaa, lemak2 yang jadik penebat, cam aku ;p

pu~ ;n