Friday, October 16, 2009

dah pakai shawl ribbon yang beli hari tu


ciare (^_^)v said...

dudu bile nak pakai shawl riben?? nak tgk...uuuuu...sbbnye aku pon beli jgk tau tak??? hahahahaha. mmg ajaib!!

tapi i xtau nak pkai..plus nampak wierdo (-_-")


hahaha suke suki aku jek copy paste comment ciare ;p

owh ciare~~ aku dah pakai dah shawl ribbon itu semalam ;p betul2 sehari selepas ko bg comment itu hehehe...

nak tengok ek ciare?

okie2 ini dia..

ohh xtau kenapa aku harus buat aksi sakit gigi~

owhh sebelum terlupa untuk readers yang lain, shawl ni saya beli dari sini.. klik laa.. hoho aku ni dah macam promote radiusite ni pulak.. agak2 die kasi aku diskaun x ek kalau beli lagi, he he he


nak tengok pandangan dari tepi?

keh keh keh.. motip?

ada juga gambar bersama kawan2..




bersama umu dan ezan..

awning color krim yang aku pakai tu, mak aku nye... hasilnyee muke aku nampak lain sangat semalam.. aku rase macam alien.. sebab entah, pelik semacam aje bentuk muka aku pakai awning ni.. tetapi ofismet dan bos ku mengatakan muka ku semalam seperti mak cik.. uwaaaaa :'o

kuku pulak mengatakan aku seperti wanita umno mase aku mms gambar ke kuku ;p
kesimpulannye semalam aku adalah wanita umno dan jugak makcik.. ok ok..

tapi shawl ni, ok... cume aku xde laa excited sangat, sebab tak dapat beli warna kegemaran kan.. hehe

begitulaaah~~


6 comments:

ciare (^_^)v said...

wuahh canteknyeeee..nampak kemassss aje..kalo aku pakai mesti xberapa kemas...i kan ganas, x ayu mcm dd =p

okek weekends ni nak spend time bergaya dgn tudung ITU. hrp2 berjayesss :)

ciare (^_^)v said...

dd nak request cara2 pakai shawl...emm aku tgk dlm blog lain ade..tp cam penin nengok nye :p plisssss ~~~~

mun-e said...

ooh ni ke yg ko kate wanita umno tu?

a'a laa serupa mcm makcik wanita umno yg nk g pwtc aku nampak pagi tadi ;p

saje menabur asam keping di ats luka :D

rajin bebenor la kome kome ni memakai shawl gi ofis. teman ni idok ler rajin bebenor...

ciare.. betul x bahasa perak aku? :D

::mE uMmU:: said...

"kesimpulannye semalam aku adalah wanita umno dan jugak makcik.. ok ok.."

dd, salah laaa bukan wanita umno dan jugak makcik tp dd smlm adalah seperti makcik umno hahahahhaa ;p

sila gabungkan wanita umno dan makcik untuk mjd makcik umno lalalalala~

anneWeeza said...

eh eh...xdelah...comey je n tgk..
waaaa....tp sgt jeles... ;O
nak jugek! nak jugek!

eh dd...ape jenis kain shawl tu yerk?? chiffon ke??

~~sedang berusaha nak hasilkan sdr...lalalala~~ ;)

dd dudu said...

{ciare}
aku ayuuu???? ko ni tertelan sebotol panadol kee apee ciare

puk ;v

waaah yekeeeee, jgn lupe tunjuk kat akuuu bile ko da pakai nanti :O

{ciare}
alamak ciare.... aku reply comment ni pun da tengah malam.. siang td bizi giler... sempat ke nak eksplen skang? sempat ke? ;o

tp i segan la nyahhh, sebab x pandai sangat sebenanrnyee heheh tu pun kadang2 dak opis yang tulun pakaikan dan kemaskan selepas solat zohor hehehe

{mun-e}
nah amik balik asam keping kome ni ;n

puk puk makcik umno sangat kah aku ini ;v

heheeh rajin sangat tu idoklerr, kadang2 jeekk bile mud datang melanda~ selalunyeee tudung bawal sajee ;P hew hew hew

{umu}
la la la~~

yelaaa makcik umu

;P

{anneweeza}
huhu upload gamba yg comey2 jekk.. yang x comey x upload, dan yg x upload tu sebenanye sangat nampak cam alien ;P hipokrit sekejap di blog hihihihi

erm lebey kurang kain chiffon laaa, tp bukan jenis yang lembut sangat, tp die terletak laaa, paham x paham x :p

ngeeee

besnyeee n nak buat daaaa.. kite x beli riben lagi huk huk