Saturday, October 31, 2009

apa nasib master aku ni


dah lama x cakap pasal tesis aku yang tergendala tu kan..

semalam dah dapat surat peringatan dari upm..


dan sekarang... aku tengah tak okay :(

ok.. paham x..


oh ps ku --> mungkin selepas ini aku terpaksa bertindak, dan tidak fikirkan tentang org lain lagi?

15 comments:

noname said...

do what's best for u.. don't make others feels that they r a burden to u..

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

DD..what happen to you.. suppose you have done ur master right??...heheh... kakak muni this sem end semster dah...next year insya allah convo...heheheh! Caiyokkkk DD!!!!

ReD said...

chaiyokkk2!!(^_^)v

dd dudu said...

{noname}
but..
it seems like they didn't even know the situation i'm in right now..

huk huk..
i'll try my bes dear..


{kakak muni}
kakak muni hebatt arrr ;) kite lambat siket laa.. huk, thanx yaa

{red}
makasih linda red =)

rosealley said...

yup, wat leklok pk leklok, chaiyok2 dd, papepun, aku sentiase menyokong kamu:D

dd dudu said...

{rosealley}
huk2 rosaa :'(
makasih yuk :]

surney hasniey said...

chaiyok2....dd boleh!!!

dd dudu said...

{surney}
oh seni, makasih, tapi cam extend lagi jek ni ;p ekekkee

anneWeeza said...

cayok! cayok!
u can do it!! ;D

lina said...

huk huk dd..aku dh lupe bile aku dpt surat peringatan tuh. mcm dah lame je. nanges sebentar :(

faizah said...

dd... chaiyok2 ye. jangan tension2 sangat okeyy. eh apa maksudnye tisak memikirkan orang lain?

mun-e said...

so cancel la ek plan g indon? :p

dd dudu said...

{anneweeza}
hehee chaiyuk extend leh? ;p

{lina}
setiap masalah pasti ade penyelesaiannye ;) jom tambah sem ;p

{faizah}
hehe x tension laa, tension 5 minit jek ;p i'm kool hehe
makasih kaklong
owh nanti kite msj pasal tu ;p hihi

{mune}
cancel indaa~ dah beli tiket beberapa bulan yg lepas okaay~

xpe, percutian di bandung akan menjadik pemangkin untuk ku semangat menyiapkan tesis yeahhh p('o')q

kite panggil die, refreshment, hek hek hek

lina said...

ok dear jom extend sem bersama2. huhu :(

kata upm ade student mcm aku.

Anonymous said...

{lina}
hehe lina, chaiyuk ;)

xpee, 5hb ni kite dapat refreshment dari bandung yek ;p kih kih

-dd malas nak sign in-