Thursday, October 29, 2009

Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique

Assalammualaikum semuaaa ;)

entry ini tentang contest yang saya nak masuk.. ke dah masuk ek? erk kire tengah on the way masuk laa ni..hoho apa aku merepek ni..


contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique ini saya dapat tau dari blog ciare laaa, siapa lagi ;P oh ciare.. i follow u~~~

penganjur contest ini adalah D'Nur Boutique.

to kak nur boutique, saya dah lengkapkan syarat2 yang diberi, akak check ye ;)


1) saya dah link kan D'Nur Boutique kat sidebar sebelah ni, dekat R.E.A.D.S dengan Recently Updated.

2) sudah jadi follower D'Nur Boutique :D

3) sudah copy logo contest di tepi sidebar ini ;)

4) gambar yang ingin saya hantar ialah...

minah jepun bertudung di tepi kolam ikan koi

hik ;p

try letak gambar lagi sekeping ;P
ngee

harap2 semuanya memenuhi syarat2 yang akak perlukan laa ye ;)

Untung2 boleh dapat tudung free dari D'Nur Boutique ;) Aminnn~~

hik (^,^)v

8 comments:

D'Nur Boutique Online said...

akum hawa,
terima kasih cz meriahkan contest dnurboutique...
salam perkenalan yer... nice pic...
akak dh terjah semua ok. so nanti jgn lupa send detail by email yer.

tq

ciare (^_^)v said...

wuahh comei dd si awek jepun :p arigato gozaimasuuuu ;)

dd dudu said...

{D'Nur Boutique Online}

wsalam kak..
akak, nama saya dd dudu, hehe ;p

salam perkenalan, thanx kakk anjurkan contest ni ;)
nanti saya emel yaa :)

dd dudu said...

{ciare}
aishiteruu tooo~~

;p

D'Nur Boutique Online said...

hehehehe salah yer akak nampak ada sitihawa kt sana huhuhu...
akak dh terima email dr dd dudu. hehe

dd dudu said...

{D'Nur Boutique}

saje letak status ct hawa sebab tengah layan Sumpah Bunian sekarang, hehe..

xpe kak.. akak nak panggil saya siti hawa pun bole, hihiihi sukee jee ;p

okaayyy thanx kak nur =)

wawa azura said...

aku br pas g bkt tinggi mggu lepas...
tido kt colmar, naik japanese garden ptg kul 530pm..tp tk dapek nk pkai kimono...reason; bdn bulat sgt, n hari dh gelap, nk gmbo cm tk lawa huhu~

dd dudu said...

{wawa}
ko tidur kat colmar? hebattt

bes x? mahal sgt x ek?

laaa yekeeee, hik2 klu dtg japanese village pagi2, amik gamba, besh kaannn :D