Friday, October 30, 2009

betul ke umu dah x de ni?


huhu..
hari ni datang keje macam biasa..

meje sebelah ku kosong..
xde rase ape2 sangat..

rasa macam umu datang lewat je.. hehe..
tetapi..

sampai ke petang sudahh umu x datang2 jugak ke ofis..
uwaaaaa, betul keee umu dah x kan datang opis lagi buat selama2nyee, uwaaaaaa cam x percaya jek waaa

buring laaa umu x ada.. umu sengal.. umu suke buat lawak.. umu suke gelak kuat2 (upss haha).. umu suke muncul secara tiba2 kat sebelah dd bile dd pandang PC atau dd tengah sengih2 pandang henset... umu suke tangka gambar sendiri pastu kantoi ngan dd.. huk huk..


lepas tu, kite, umu dengan ezan suke camwhoring.. lepas ni dd dengan ezan berdua je kee camwhoring? banyak laaa lebih space dalam kamera henfon nanti, uwaaaaa



tiba-tiba rasa nak letak gambar lama kite ber3 tengah belajar buat cupcakes... taraaaa~~~

hik2... rindu dd x? rindu dd x sekarang?

alaaa, lepas ni siapa nak betulkan tudung dd kalau tudung dd senget benget? kuh kuh...

umu.. rindu x nak gelak guling2 dalam surau dengan dd? huk2...

dd rindu dengan hiburan umu dalam surau yang suke gegarkan p**a umu yang gebu itu, waaaa.. lepas ni x kan nak suruh ezan hiburkan dd macam tu kot, nanti kene jegil mata dengan ezan macam die jegilkan mata masa dd kaco die tengok hindustan.. uwaaaaa...


huk huk marilah saksikan gambar2 terakhir umu di OAS...


tengoklaa... tinggal berapa ketul je ni haa developers..... boleh dibilang dengan jari.. sorang2 laaa meninggalkan daku.. huk huk, lepas tu asyik buat entry kene tinggal jek.. readers littleflowerfarm pun dah bosan bace kot... budak nii asyik kene tinggal dengan ofismet je.. apee daaaa..


last2 kangg tinggal aku sorang je kat opis ni... aku lah tukang sapu, aku lah programmer, aku lah tukang angkat air..


huk huk
umuu... rindulaa nak ade umu sebelah meja dd ni ha... macam ni..

ini gambar lame...gambar umu tengah buat kerja sebelah dd.. sebelum umu meninggalkan kami, tskk..
tetapiii...

--


--------


-------------

------------------------

kenapa sekarang kucing ni pulak yang menaip kat sebelah dd? umu dah kene sumpah jadik kucing ke? uwaaaaaa




oh p/s ku --> umu, gud luck di tempat kerja baru mu yaa :) keep in touch k ;)

7 comments:

Ezzan Yusop said...

puteri is superrrrrrrrrrrr cute lah duduk macam tu. geram geram...nk cubit2 puteri sok. hukhuk!

nisa ~ shasha said...

hahahaha..
ummu kne sumpah jd kucing?
meh sini kita lenyek2 puteri sok :p

surney hasniey said...

dd asyik kena tinggal jer...
cian kamu...

mun-e said...

"rindu dd x? rindu dd x sekarang?"

tak ponnnnnnnnnnnn.. jawab ummu haha

dd dudu said...

{ezzan}
gerammmm!!!!!!
uih jgn laa cubitt~ nanti tercabut2 bulu puteri tu haaaaa

{nisa~ sasha}
heee siann nisa mak kucing...
kucing nisa asik bertukar2 tgn jekk, sebab terlalu comelllll
asyik kene kotak katik jek ;D

{surney hasniey}
kannn :( kau laah org pertama yg tinggalkan aku.. silaa lah rase bersalah sekarang ;<

{mune}
pangggg~~~ dengkiii ohh


{

::mE uMmU:: said...

dd oh dd...

umu bru bce post dd ni...uwaaaa sungguh tharu oh!ade gak entry psl umu...aritu kt blog ezan...

sygnyeeeeeeeeeee kt korg...rindu2, rindu sgt2...pasni, kte wt la pjmpaan sme2...hukhuk

ingt ek plan kte ms kawin megat nnt...nk wt megat gelak guling2 atas pelamin...hohoho
yeay yeay, leh jmpe korg...xsabarnyeeeeeeee...megat, kawin cpt ckit leh??hohoho

muah muah muah :* (untuk dd n ezan, bukan megat...hakhak)

dd dudu said...

{umu}
hik2 tiba-tiba megat kene awalkan wedding die dulu pulak, kih kih

mmuaaaahxxxx kat umu balik