Tuesday, October 27, 2009

dapat sesuatu dari seorang sahabat


hari tu kann.. ermm beberapa minggu yang lepas sebenarnye ;P lama dah, hik2.. dapat satu bungkusan comel dari rossa (tapi sekarang kat ofis aku suke panggil die kak ros hehe ;P) ...



wohoho kepelikan gak sebenarnye tiba2 dapat hadiah.. rasenyee besday dah lama lepas hihi.. tapi masa dapat tu, kontrol cun aje laa... hehe ;P

dalam kereta lepas dapat tu terus bukak.. uik ade notes?


owh sungguh terharu dengan kata2 rossa :')

dah bukak dalam kereta, tapi kat rumah nak ulang tayang gak ;p

apakah di dalam kotak ini?

taraaaaaa~~

frame gambar bentuk bangku laaaa hik2 comeeyyllll~~ ^^


terus terfikir nak letak kat ofis.. dan letak gambar ros, percume aku dan lina hehe... inilah die sekarang, di meja ofisku :D

dari kiri, dd, lina dan kak ros (bes laa panggil ko kak ros hehe)


pandangan jauh pulaa...

ok cun :D

rossa, aku suke sangat dengan frame yang ko kasi ni.. berterimaa kasihhh sangat laa haaaiii ;) thanx jugak sebab jadik kawan yang selalu tenang dan sangat baik melayan aku :D mmuaaxxx :*

dadada (' '.)/

12 comments:

ciare (^_^)v said...

dd kontra betoi workstation ko dgn aku. mcm langit ngn bumi. kalo ko tgk meja aku kat site ni msti ko ckp "em tempat ni kosong, bleh la dok sini"

kerana ia terlalu empty. hanya ada 2 meter LAN wyre dan bbrp kertas conteng yg sudah berkulat. hahaha

dd dudu said...

{ciare}
hahahaha ko cakap pasal workstation side ko ke kat opis sebenar ko ni? ;D

lina said...

dd.. aku pun tgh nak cari gmbr kite ber3 nak taruk dlm frame tuh.

letak gmbr kt langkawi taun pas aci tak?

biku said...

workstation aku lg cun..dgn fail+ketas2 bersepah.sume aku humban atas meja.milo3in1, biskut oat yg partner aku bg. xketinggalan meja aku dimeriahkan lg dgn kedtgn semut2 kecil yg bkeliaran..penah gak jumpe lipas kecik tu sekor dua..aiyo ~~ sgt teruk

dd dudu said...

{lina}
acii acii letak laa :D muke aku nampak muda dan childish lagi waktu tu hehe suke suke ;P

{biku}
hai biku! welkam to my blog hik hik :D hahaha meja aku pun kadang2 dihadiri oleh binatang2 terbang yg halus yg sangat x di undang huk

rosealley said...

welkam2, tapi malu dowh ngan notes 2, tulisan buruk, uwaaaa

tenang???gelak guling2

dd dudu said...

{rosealley}
tulisan tidak penting.. yang penting isinyaa ;P hik2

yaaa aku rasa kamu seorang yang tenang ;n

^^

Kak Ros nyer Tunang said...

Tenang?? Agak mushkil di situ..hehe

dd dudu said...

{kak ros nye tunang}
tenang arr~~~ x kalut2, x kecoh2 hahahaha

t.e.n.a.n.g teenanngg~~~

mun-e said...

kak ros tenang?




~~~~~~~ --> simbol ketenangan. haha

dd dudu said...

huk huk

yela2 kak ros xtenang

rosealley said...

tunangku!!!how dare u???